Fostul jurnalist Robert Turcescu, actual deputat PMP, o critica pe Eugenia Voda, pentru ca nu a taiat la montaj momentul in care Emilia Sercan a avut o cadere emotionala in timpul unui interviu de la TVR. Turcescu sustine ca Eugenia Voda ”a lovit tare in bunul simt si in buna masura a meseriei de jurnalist”.

”Am inregistrat, cindva, un interviu cu un personaj foarte cunoscut in spatiul public romanesc si international. Un mare regizor. Omul a avut la un moment dat o cadere de tip black-out in emisiune. Culmea e ca daca as fi lasat acel moment la montaj, s-ar fi incadrat in linia editoriala emotionanta din interviu. Nu era nimic penibil acolo, ba, din contra, caderea lui, urmata de cateva lacrimi, ar fi sporit emotia dialogului. Am taiat insa acea secventa la montaj. Pur si simplu nu mi s-a parut corect sa procedez altfel.

„Profesionista” nu s-a indurat. Dupa atitea sabloane rostite ipocrit pe post de „mari interogatii”, afectat si dind ochii peste cap, i s-o fi parut ca a dat lovitura. Ce-i drept, a lovit tare in bunul simt si in buna masura a meseriei de jurnalist, asa putina cita va mai fi ea…”, scrie Robert Turcescu pe pagina sa de Facebook.

Emilia Sercan, cuprinsa de remuscari

Emilia Sercan a parasit in lacrimi platoul emisiunii „Profesionistii”, dupa ce a fost intrebata de perioada in care a lucrat la trustul Realitatea, pe vremea cand era detinut de Sorin Ovidiu Vantu.

Aceasta, impreuna cu Catalin Tolontan, au fost invitatii Eugeniei Voda in emisiunea „Profesionistii”, difuzata aseara pe primul canal al Televiziunii Romane.

„Este marele compromis pe care eu l-am facut”, a spus jurnalista de investigatii, cu cateva minute inainte sa paraseasca in lacrimi platoul. „Ce vreau sa spun este ca nu ar trebui sa fiu in emisiune”, a adaugat Emilia sercan.

„Sunt o impostoare. Cum sa pretind eu ca sunt o profesionista a presei din moment ce eu am facut marele compromis cu Vantu? Eu l-am investigat pe Vantu”, a incheiat, in lacrimi, jurnalista.

Catalin Tolontan a spus, dupa plecare Emiliei Sercan, ca Sorin Ovidiu Vantu s-ar „amuza teribil” daca ar vedea emisiunea, si ca el nu se simte rau ca lucreaza la Dan Voiculescu, chiar daca patronul trustului Intact este in inchisoare.

„Cred ca s-ar amuza Vantu teribil. Ma simt un nesimtit inseamna, ca nu ma simt deloc rau ca lucrez la Voiculescu. Scuza-ma, pe bune, dar ce sa fac, sa-mi iau un xanax?”, a spus Tolontan, arata paginademedia.

Emisiunea nu a fost in direct. Eugenia Voda a ales sa pastreze secventa, spunand chiar pe post ca va face asta. Aceasta chiar l-a intrebat pe Tolontan daca el ar alege sa taie scena, raspunsul acestuia fiind categoric nu, oferindu-se chiar sa faca o stire pe acest subiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.