Platforma de eCommerce Avangate, fondata de antreprenorii Radu Georgescu si Cristian Badea si preluata in 2013 de fondul de investitii Francisco Partners, a anuntat luni ca a achizitionat compania 2Checkout, procesator de plati cu acoperire globala.

Compania care rezulta in urma tranzactiei va aduce pe piata o suita completa de produse si servicii pentru ecommerce, inclusiv facturarea abonamentelor (subscriptiilor) la diferite servicii, imbinand modele flexibile de procesare a platilor cu abilitati avansate de ecommerce, managementul veniturilor recurente si instrumente de marketing la nivel global, informeaza un comunicat Avangate.

Cele doua companii vin cu competente si functionalitati complementare, ce se vor corobora pentru a oferi o solutie completa care va contine o solutie integrata cu capabilitati pentru managementul subscriptiilor, ecommerce si servicii de plati online, va permite flexibilite deplina pentru alegerea modelului de procesare a platilor, de la modelul de reseller (Merchant of Record) folosit pe scara larga, la modele ce se bazeaza pe implementari prin API sau diverse alte modele de procesare si integrari cu procesatori (Payment Gateways). Platforma ofera posibilitatea procesarii tranzactiilor in mai mult de 30 de limbi si in 130 de monede locale, precum si suport pentru vanzarea de bunuri atat digitale cat si fizice pentru mai mult de 250 de activitati economice, in peste 200 de tari si teritorii.

Compania care rezulta in urma achizitiei va folosi numele 2Checkout si va fi condusa de Alex Hart, CEO al Avangate. Ken Benvenuto, actualul CEO al 2Checkout, va continua ca membru si consultant in consiliul de administratie al noii companii, scrie ZF.

In urma tranzactiei, compania va deservi peste opt mii de clienti activi la nivel global. Termenii financiari ai tranzactiei nu au fost dezvaluiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.