In zilele noastre, ne izbim de stres in fiecare zi! Asadar, este o solutie pertinenta sa practicam yoga mainilor(mudra), care isi are radacinile in India antica.

Surya Mudra
1_opt

Aceasta este o pozitie benefica pierderii in greutate, intrucat te poate ajuta sa scapi de surplusul de kilograme, ajuta digestia si rezolva si probleme ale vederii. Mai mult, este tehnica perfecta pentru persoanele care experimenteaza probleme ale circulatiei si tremur.

Prithvi Mudra

2_opt

Aceasta este o pozitie puternica, ce face minuni in ceea ce priveste cresterea elementului pamant in fata elementului foc. Asta inseamna ca elementul pamant influenteaza cresterea tesuturilor si dezvoltarea muschilor, incurajand vindecarea. In acest fel, elementul foc, responsabil de inflamatiile musculare si obturarea procesului metabolic, este eliminat.

Vaayu Mudra
3_opt

Aceasta este pozitia calmitatii, care influenteaza imbunatatirii circulatiei oxigenului prin organism, creand senzatia de calm si armonie. In plus, reduce agresivitatea si hiperactivitatea.

Shunya Mudra
4_opt
Aceasta pozitie te poate ajuta sa scapi de dureri. Astfel, tot organismul se relaxeaza si este de ajutor in probleme ale urechilor, in cazul ametelii si senzatiilor de oboseala in anumite zone ale corpului.

Gyan Mudra
5_opt
Aceasta este pozitia intelepciunii, tinand cont de faptul ca prin practicarea ei, entuziasmul si creativitatea cresc, iar memoria este deasemenea avantajata.

Varun Mudra
6_opt

Aceasta este pozitia ideala pentru persoanele care sufera de artrita, dezechilibre hormonale si dezhidratare.

Aakash Mudra
7_opt

Aceasta este pozitia iluminarii, care este excelenta pentru meditatie. Mai mult, ea ajuta la detoxifierea organismului de resturile metabolice, eliberand tensiunea.

Sursa: Secretele, Autor Razvan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.