Un roman sustine ca a fost furat pe fata intr-o benzinarie OMV Petrom, dupa ce a fost pus sa plateasca 51 de litri de benzina, chiar daca rezervorul masinii sale avea doar 45 de litri.

”Sotia mea a alimentat masina personala, o Skoda Fabia 1.4 TDI, la care rezervorul are o capacitate de 45 de litri, cu 51,09 litri de carburant. Asta desi de fiecare data cand se aprinde becul de carburant facem plinul si de fiecare data intra maximum 41 de litri. Ei, azi mergand sa alimenteze sotia, l-a lasat pe angajatul OMV Petrom sa alimenteze el si, surpriza, 51,09 litri”, incepe barbatul in mesajul sau.

Barbatul sustine ca, din moment ce rezervorul nu era complet gol in momentul alimentarii, el si sotia sa au fost furati cu cel putin opt litri. Incercand pe rand sa faca reclamatie la Petrom, OPC si Politie, barbatul sustine ca i s-a spus ca ”nu se poate”.

„Sotia mea nu este foarte agresiva, asa ca angajatii Petrom nu au vrut sa ii inregistreze nicio reclamatie. Am sunat la OPC sa trimita pe cineva sa masoare pe loc. NU SE POATE! Am zis ca sun la Politie. NU SE POATE! Nu conteaza ca le-am explicat si celor de la OPC, si celor de la Politie ca se pot face tot felul de „ajustari” la pompa si peste doua saptamani, cand o sa sigileze pompa, nu o sa mai conteze. Toti mi-au spus ca completez o reclamatie. Cu alte cuvinte: „V-au furat? Nicio problema, faceti o reclamtie, dati-le banii!”. Asa ceva mi se pare incredibil. Eu raportez un furt care e in desfasurare si nimeni nu face nimic? Pentru asta platim taxe si impozite, ca sa ne uitam la angajatii platiti din banii nostri cum ne spun senini sa completam o reclamatie?”, a scris Ionut in mesajul trimis catre publicatie.

Cum ne „ard” BENZINARIILE la buzunar! Un ROMAN a fost FURAT la pompa de fata cu ANGAJATUL!2

Sursa: clujcapitala.ro

2 COMENTARII

  1. Unele rezervoare accepta si 51 de litri daca fortezi la pompa. Desi pompa declanseaza ,semn ca rezervorul este plin , poti adauga peste. mergand o sa observi ca prima parte din rezervor scade mai greu . stai linistit , cu siguranta , la toate masinile e la fel. (poti sa umpli rezervorul mai mult decat scrie in carte )

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.