Oamenilor le-au fost ascunse sapte adevaruri absolute cu care isi puteau imbunatati modul de viata. Totul sta in cunoasterea si stapanirea acelor cuvinte de contact.

Exista o constiinta globala (Roger Nelson)  din care toti facem parte, care ne afecteaza pe toti cu aceeasi intensitate indiferent de locul in care ne aflam pe pamant.  Jigodiile mondiale cunosc acest lucru, creeaza evenimentul (cutremurul),  dar nu se multumesc cu atat si utilizeaza mass media pentru aprofundarea evenimentului  la nivelul constiintei ( replicile cutremurului). Mai ales de la inceputul secolului XXI ce vedem la televizor in proportie de 99%? – durere, suferinta, dezastre si nenorociri.

Stiinta a demonstrat un numitor comun, legatura intre intre materie , campuri, energie, plante, animale. Materia nu poate exista in afara constiintei, nu confundati aceasta costiinta cu costiinta pe care o inteleg majoritatea cea legata de morala si educatie.

Pot exista in acelasi timp si la orice distanta doua particule perfect identice in toate aspectele. Un fapt curios: in anii 70 la teleenciclopedia am vazut un documentar despre o expeditie in Africa care contactase cu un trib pana atunci necunoscut si care nu doreau sa fie filmati si fotografiati pentru ca ziceau „ ca le fura sufletul”. In anii 90 am citit ca intr-o fotografie exista  o amprenta energetica a persoanei  fotografiate.

Exista tehnologie care poate actiona de la distanta asupra materiei, plantelor, animalelor, relatiilor interpersonale, de afaceri, imbunatatirea calitatilor fizice si psihice. Un exemplu: pe o pasune in Austria s-a reusit o afanare a solului, n-au mai rasarit maracini, o imbunatatire a starii de sanatate a oilor ( aveau probleme la copite), o imbunatire a starii de sanatate a copacilor ce delimitau pasunea, aplicatii sunt multe si diferite.

Cuvintele vorbite, scrise reprezinta vibratii , energii, la biserica mereu auzeam Dumnezeu-cuvantul, tocmai asta reprezinta. Studii stintifice atat in vest cat si in Rusia au pus in evidenta ca rugaciunea ajuta si nu are nici o importanta daca persoana este credincioasa sau atee. Deci ce am sa va propun  mai departe se adreseaza tuturor persoanelor  indiferent de confesiune sau daca sunt aconfesionale.

T. Mangan in cartea sa „Secretul vietii usoare”  spune ca a gasit niste „cuvinte de contact” care repetate va pot rezolva anumiti contratimpi care pot aparea in viata cotidiana, dar ca sa aiba efect sa le pronunti fara sa te gandesti la semnificatia lor. Ma gandesc ca trebuie sa le lasi sa iasa din interior fara sa le imprimi trairile si sentimentele tale personale, sa lasi sa iasa cuvantul  curat, cu vibratia si energia lui originala.

Vezi pe pagina urmatoare cum salvam Romania >>>

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.