Cum actioneaza creierul la consumul de usturoi si te ajuta la slabit?

1610

Despre beneficiile usturoiului in anumite tratamente se stiu foarte multe, mai ales cand vine vorba despre leacurile populare. Interesant este ca cercetatorii au reusit sa evidentieze cu studii ce se intampla cu usturoiul consumat in anumite cantitati atunci cand este vorba de curele de slabit. Desi este neplacut ca miros pentru cei din jur va poate ajuta sa aveti o silueta de invidiat. Tineti cont de acest studiu daca ati luat in calcul un mod miraculos de scadere in greutate.

Usturoiul este considerat a fi un bun supresor al apetitului si stimuleaza metabolismul sa arda in mod eficient depozitele de grasime.

Aroma puternica a usturoiului stimuleaza centrul de satietate de la nivelul creierului, determinand astfel instalarea mai rapida a senzatiei de satietate. Mai exact, usturoiul reduce apetitul alimentar prin cresterea senzitivitatii creierului la leptina – hormonul care regleaza metabolismul si apetitul.

In plus, usturoiul stimuleaza productia de norepinefrina, un neurotransmitator care are rolul de a intensifica metabolismul.

Studii efectuate pe soareci de laborator arata ca cei carora li s-a administrat alicina, substanta activa din compozitia usturoiului, si-au redus tensiunea si nivelul insulinei din corp, ceea ce i-a ajutat sa slabeasca mai usor, spre deosebire de cei din al doilea grup care nu au urmat acest tratament.

Vezi in pagina urmatoare cum sa folosesti usturoiul pentru a topi grasimea abdominala >>>>>

!-- Composite Start -->
Loading...
<

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here