Cap Limpede

Stirile zilei

Cum a intrerupt Klaus Iohannis emisia Europa FM! Acel moment cand presedintele transforma o declaratie intr-o dedicatie!

Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa prin care a anuntat ca accepta propunerea PSD de prim-ministru. ”in Parlament, dupa consultari, imi este foarte clar – PSD dispune de o majoritate. Si atunci, cantarind toate argumentele, tinand cont de situatia concreta din Parlament, am decis sa dau PSD inca o sansa si sa desemnez persoana propusa de PSD, pe doamna Dancila”.

Declaratia presedintelui a fost transmisa in direct si de Europa FM, in emisiunea Drum cu Prioritate, doar ca ritmul in care Klaus Iohannis a ales sa transmita informatiile a dat peste cap si sistemul de siguranta al postului de radio, care intervine in momentul in care sunetul se interupe pentru mai multe secunde.

Spre finalul discursului presedintelui, pe o pauza prelungita facuta de acesta, sistemul de siguranta a intrat in functiune, difuzand piesa ”Sam Brown – Stop!”.

Dupa ce presedintele a zis ca ”PSD a promis salarii, pensii, scoli, manual, spitale, infrastructura, dar pana acum prea putin s-a realizat. Acum, PSD trebuie sa dovedeasca ca ceea ce a promis, face” a urmat o pauza prelungita, pe care sistemul automat a considerat ca trebuie sa o intrerupa.

Dupa cateva secunde de pauza, Klaus Iohannis a continuat: ”Avem, la un an de la alegerile parlamentare, care au fost castigate de PSD, doua guverne PSD esuate. Acum, primesc sansa de a dovedi ca stiu ce vor si stiu cum se face.

in continuare, invit pe toti cei implicati in procedura sa se mobilizeze si sa lucreze repede si bine. Este posibil ca pana la 1 februarie intreaga procedura sa fie finalizata si noul guvern sa se apuce de treaba si sa rezolve problemele, mai degraba decat sa le incurce.

Va doresc o seara buna”.

 

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-103621").on("click", function(){ $(".com-click-id-103621").show(); $(".disqus-thread-103621").show(); $(".com-but-103621").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});