Cristian Tudor Popescu l-a criticat dur pe Liviu Dragnea, dupa ce liderul PSD a spus ca are „foarte mari” rezerve in ceea ce priveste obligativitatea vaccinarii copiilor. „Pe cine vrea sa manipuleze Dragnea? Genul de insi care nu isi duc copiii la doctor pana le mor in casa”, a spus jurnalistul.

„Eu am foarte mari rezerve pentru a obliga, pentru a fi o masura obligatorie (vaccinarea, n.r). Va spun sincer, am foarte mari rezerve aici”, a spus astazi Liviu Dragnea.

Opiniile sale sunt divergente cu cele ale sefului statului si ale premierului. Iohannis vorbeste despre „ importanta abordarii responsabile” a acestei probleme, iar Grindeanu este de parere ca „un copil nevaccinat nu-si risca doar propria sanatate, ci si pe a celorlalti copii din jurul sau”.

„Exista ceva comun intre atitudinea lui Liviu Dragnea si scufundarea vasului de razboi… adica 8.000 de oi scufunda un vas de razboi rusesc. Oaia romaneasca, deci Miorita, Miorita este simbolul fatalitatii, al resemnarii. Ce ti-e scris in frunte ti-e pus si astepti sa mori. Dragnea e mioritic. Ce spune el: avem o criza grava de vaccinuri si medicamente in Romania. Fug distribuitorii cu medicamentele din tara afara, de a ajuns ministrul sanatatii sa ceara la nivel de UE sistarea exporturilor din Romania si domnul Dragnea rezolva mioritic aceasta criza: domnule, nu e obligatoriu, nu mai facem vaccinuri si asa se rezolva criza.

In spatele atitudinii lui Dragnea e ceva de tip Soros, si Bruxelles, si multinationale, e aceeasi exploatare a unor frici irationale din subconstientul si chiar constientul acestui popor. Asa cum de luni de zile exploateaza conspirationist tema strainului – strainul de care trebuie sa ne temem.

Pe cine vrea sa manipuleze Dragnea? Genul de insi care nu isi duc copiii la doctor pana le mor in casa. Am avut cateva cazuri. Spera sa scoata voturi si de la ei.

Daca scoala e obligatorie, cum sa nu fie obligatoriu vaccinul? Acel vaccin nu priveste numai pe copilul acela, priveste toata populatia, pentru ca e vorba de virusi, microbi care pot sa duca la epidemii”, a comentat la Digi24 Cristian Tudor Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.