Prestatia jenanta a fiicei baronului de Prahova in Parlament! Vezi cum citeste Andreea Cosma prima declaratie in plen din care nu intelege nimic! Video – Cap Limpede

Prestatia jenanta a fiicei baronului de Prahova in Parlament! Vezi cum citeste Andreea Cosma prima declaratie in plen din care nu intelege nimic! Video

Deputatul PSD Andreea Cosma, fiica fostul presedinte al CJ Prahova, a sustinut recent o declaratie politica de la tribuna Parlamentului. Ea a citit aproape fara sa respire un text despre alegerile din Franta.

Din modul in care citeste este limpede ca nici ea nu a inteles mare lucru din ce se afla scris pe foaie.

Potrivit site-ului Camerei Deputatilor, Andreea Cosma a mai luat cuvantul o singura data de cand se afla in Parlament, in momentul in care a depus juramantul. Ea s-a facut remarcat in schimb pe culoarele Parlamentului, la inceputul lunii februarie, cand l-a agresat pe un deputat de la USR.

Click pe aceeasi tema:  Cat de mare e teapa data de Dragnea romanilor care au platit taxa de mediu!?

Andreea Cosma, care s-a aflat pe locul al saptelea pe lista pentru Camera Deputatilor a PSD Prahova, a devenit parlamentar in conditiile in care doi dintre candidatii pozitionati inaintea sa pe locuri eligibile au renuntat la mandat, arata aktual24.

La fel ca tatal ei, Andreea Cosma apare si ea intr-un dosar de coruptie. Ea a fost trimisa in judecata de DNA, alaturi de fostul presedinte al CJ Prahova din perioada 2004-2008 Florin Anghel, pentru vanzarea subevaluata a cazarmii „Ciuperceasca”, care a intrat in activul Parcului Industrial Plopeni dupa un schimb de terenuri cu MApN.

Click pe aceeasi tema:  Avere de sef de spital! Medicul de casa al PSD pierde patru milioane de euro pe care nu i-a putut justifica!

 

CITESTE ALTE STIRI INTERESANTE

spre