Acasă Special Opinii Cristian Tudor Popescu da cartile pe fata: Aurelian Badulescu e doamna Firea...

Cristian Tudor Popescu da cartile pe fata: Aurelian Badulescu e doamna Firea rasa in cap. Aceleasi mahalagisme pana la cer, insulte, acuzatii, tipete. Tupeu maxim, exact cu face doamna Firea

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat circul de vineri dimineata facut de viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu care a intrerupt grobian conferinta de presa a lui Nicusor Dan.

„Pentru mine aceasta secventa mi-a adus in minte niste imagini din biologie. stiti ca exista o animatie cunoscuta in legatura cu evolutia omului. De la pestii placodermi pana la om. Si trecerea de la maimutele antropoide la om se face printr-o veriga de legatura numita pitecantrop. Adica prin erectia maimutei antropoide se ajunge la pitecantrop si apoi la om. Nu pot sa nu vad ca pe o expinere a pitecantrop prin erectie in partea stanga si a homo sapiens in partea dreapta (n.red: in filmare Aurelian Badulescu sta in stanga, iar Nicusor Dan in dreapta). Asta e in termenii cei mai generali”, a declarat CTP vineri seara la Digi24.

Acesta a adaugat apoi ca actiunea lui Badulescu a fost de „terorism politic” si ca Nicusor Dan nu era obligat sa iasa in spatiul public in timpul starii de urgenta, dupa ce viceprimarul a adus un dulap sugerand ca Nicusor Dan ar fi stat inchis in el.

„Domnul acesta, in actiunea sa de terorism… Acesta este un terorism politic. Terorism comportamental fata de acest om care venise sa-si tina conferinta de presa. Fiind anuntata o conferinta de presa domnul Badulescu putea sa se aseze langa jurnalisti. Dulapul ala semana mai degraba a sicriu de mici dimensiuni. Ce a vrut sa spuna cu el? Ca ND ar fi fost bagat in dulap in ultimele doua luni. Pai si care e problema? Era obligat sa iasa? Calitatea domnului ND e de candidat la Primaria Capitalei. Un candidat e liber sa-si faca tipul de campanie electorala pe care si-o doreste. Nu e o persoana cu functie executiva asa cum are domnul Badulescu. Ce rau a facut locuitorilor Capitalei domnul Nicusor Dan ca a stat in izolare in starea de alerta? A deturnat fonduri? in timp ce acest domn, la ora 10 dimineata, se gaseste aici. Viceprimar al Capitalei. Cine i-a permis sa paraseasca locul de munca?”, a mai relatat gazetarul.

S-a pus intrebarea daca e trimis de doamna Firea. Domnul Aurelian Badulescu e doamna Firea rasa in cap. S-a comportat exact cum se comporta doamna Firea. Aceleasi mahalagisme pana la cer, insulte, acuzatii, tipete. Tupeu maxim, exact cu face doamna Firea. Nu trebuia sa il trimita. O reprezinta. Bineinteles ca e haidamacul doamnei Firea. Ceea ce a reusit azi domnul Badulescu a fost sa se exprime celor din specia lui. Maimute antropoide. (…) Domnul Badulescu s-a inspirat de la domnul Dragnea cu valizele. Pai n-a venit cu valizele in Parlament? Asa a venit si dansul cu dulapul”, a conchis jurnalistul.