Acasă Special Opinii Cristian Tudor Popescu a izbucnit: „Puscariasul mitarnic Severin si snapanul botoxat Catarama...

Cristian Tudor Popescu a izbucnit: „Puscariasul mitarnic Severin si snapanul botoxat Catarama ar trebui sa emigreze in Est! Inteligenti asimptomatici de pe ambele maluri ale Prutului, uniti-va!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cristian Tudor Popescu ii ironizeaza usturator pe Adrian Severin si Viorel Catarama, dupa ce acestia s-au afisat printre manifestantii anti-5G si anti-termoscanare din Piata Victoriei.

„De ce-om pleca numai in Vest? De ce nu si in Est? Inteligentii asimptomatici, eroii luptei cu covidul care nu exista, in frunte cu puscariasul mitarnic Severin si snapanul botoxat Catarama, ar trebui sa emigreze in Republica Moldova. Acolo ar gasi adapost la sanul sucursalei din Chisinau a Patriarhiei moscovite, Mitropolia ortodoxa. Care ii unge pe suflet: ‘Sistemul antihristic mondial baga cu vaccinul anticovid microcipuri in oameni pentru a-i controla prin 5G’, ‘Nanoparticule, unde, Apocalipsa’, ‘Bill Gates e Satana’.

Intrebare: da saracu Soros nu mai face nimic? Nu-l mai baga nimeni in seama?

Alta intrebare: poate ar trebui ca Bill Gates sa nu strice niciun chips pe insii care cred ca urmeaza a fi manipulati prin cipsuri, caci acestia se manipuleaza singuri si fara?

Concluzie: Inteligenti asimptomatici de pe ambele maluri ale Prutului, uniti-va!”, a scris CTP pe Republica.

Cristian Tudor Popescu a comentat imediat foarte dur protestul organizat de pro-rusi, antivaccinisti si pesedisti in Piata Victoriei. Protestatarii au sustinut ca virusul nu exista, fiind folosit de guverne pentru a introduce „dictatura”.

„Nu doresc moartea prostilor, ei sunt necesari intr-o societate. Nu poate fi definita o calitate umana fara prezenta contrariului ei. Daca toti oamenii ar fi inteligenti, cu IQ de peste 150, atunci conceptul de inteligenta ar disparea, ar fi greu de definit, din moment ce posedam toti asta. E nevoie si de prosti, si de oameni curajosi, si de lasi ca sa poti defini oamenii curajosi.

Ca o scietate sa functioneze este nevoie si de astfel de oameni, pe care nu o sa-i numesc prosti, sa nu se simta jigniti, ci ‘inteligenti asimptomatici’. Nu prezinta semne dar probabil ca ei sunt foarte inteligenti.

Dincolo de inteligenta, sa vorbim de omenia lor. Chiar cand dansii sunt acolo, a venit inca un anunt, au murit inca 14 oameni. Acesstia nu se gandesc niciun moment, unu-pentru ca sunt inteligenti asimptomatici, doi-ca sunt nesimtiti, nu se gandesc ca isi bat joc de munca pe care au depus-o cadrele medicale in aceste doua luni, isi bat joc de cei care s-au imbolnavit si au suferit, isi bat joc de morti. Asta fac in acest moment acesti indivizi, fara sa se gandeasca nicio secunda la ceilalti.

Am vazut mai devreme acolo insi cu copii, si-au adus copiii aici. Nu se gandesc ca se duc acasa la familiile lor, unde au stat bot in bot fara masca, unii s-au imbratista ostentativ, si se duc acasa unde au niste parinti, niste copii. Copiii nu mai sunt in afara pericolului, acum e destul de clar ca sufera de inflamarea vaselor de sange”, a spus CTP la Digi24.

„Ei ne considera pe noi niste tampiti, care cred ca exista pandemie, ca oamenii care au murit sunt de fapt machiati, vopsiti, ei nu sunt morti. Un peisaj uman jalnic, eu sunt un tampit care nu am inteles ce se intampla pe acest glob. (…) Va dati seama, daca oamenii astia conduceau Romania, ce s-ar fi intamplat in aceste doua luni?”, a mai subliniat CTP.