Acasă Stirile zilei Oreste Teodorescu, la Jocuri de Putere: „Editie incendiara despre mafia lemnului! De...

Oreste Teodorescu, la Jocuri de Putere: „Editie incendiara despre mafia lemnului! De la ecologie la ECO-terorism este doar un pas!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Jurnalistul Oreste Teodorescu promite o o editie incendiara despre mafia lemnului dar si despre multele dezinformari menite sa saboteze una dintre cele mai profitabile industrii romanesti.

Unul dintre subiectele fierbinti care preocupa opinia publica este mafia lemnului. E limpede ca fenomenul defrisarilor ilegale, vizibil cu ochiul liber si documentat de cei mai onesti jurnalisti de investigatii a creat o stare de disconfort si chiar tensiune intre societate, industria lemnului, ong-uri si autoritati, dar poate un aspect mai putin mediatizat este dimensiunea fake news a subiectului! De la ecologie la ECO-terorism este doar un pas, si de multe ori el a fost facut! Sunt cateva entitati transfrontaliere care au transformat aceasta Tema in munitie pentru razboiul hibrid!

La noi activitatile de administrare a fondului forestier si industria lemnului, in general au fost tinta permanenta a campaniilor de denigrare, fake news si de propaganda. in perioada starii de urgenta si a pandemiei de COVID-19, aceste campanii s-au intensificat si au ajuns la un nivel cu efecte negative extrem de grave. Populatia cere virulent interzicerea oricaror activitati de exploatare si administrare a padurilor, lucru care ar zdruncina fundamental atat societatea, protectia mediului si economia romaneasca.

Vom face o editie incendiara despre mafia lemnului dar si despre multele dezinformari menite sa saboteze una dintre cele mai profitabile industrii romanesti alaturi de
MIHAI DRaGAN, purtator de cuvant Ministerul Mediului, Apelor şi Padurilor,
AURICA SERENY, preşedinte Asociaţia Producatorilor de Mobila,
prof. dr. ing. OVIDIU IONESCU, prodecan, Facultatea de Silvicultura Braşov, TIBERIU BOŞUTAR, activist de mediu, preşedinte Asociaţia Moldoviţa si jurnalistii de investigatie Sorin Manea si Stelian Negrea