Crin Antonescu a declarat ca nu va fi prezent la discursul pe care Traian Basescu il va sustine in plenul Parlamenatului.

“Astazi, domnul Traian Basescu, legal presedinte al Romaniei a dorit sa se adreseze Parlamentului. E un drept, o prerogativa prevazuta in Constitutia Romaniei si ca atare impreuna cu presedintele Camerei am dat curs solicitarii domnului Traian Basescu convocand cele doua camere. Am procedat corect, fara nicio interpretare si ezitare. Nu voi fi prezent in plenul Parlamentului la acest mesaj al presedintelui pentru ca din punctul meu de vedere, din vara anului trecut dupa referndum Traian Basescu nu mai e un presedinte legitim al Romaniei. E un presedinte legal, dar nu e unul legitim. Un om care a sfidat vointa exprimata in cel mai democratic mod de 7 ,5 milioane de cetateni nu mai poate fi legitim. Ca atare, tot ceea ce este constitutional si legal obligatoriu pentru mine ca presedinte al Senatului, am facut si voi face. Tot ceea ce tine de legitimitate, am facut si voi face in intelesul de care vorbesc acum”, a declarat, marti, Crin Antonescu.

Presedintele Senatului a precizat ca isi asuma gestul politic de a nu fi prezent la discursul lui Basescu, acuzandu-l pe seful statului
Via: Circul Politic  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here