Acasă Stirile zilei Vita de Vie, Vunk si Electric Fence deschid lista invitatilor speciali On...

Vita de Vie, Vunk si Electric Fence deschid lista invitatilor speciali On Air Music Awards!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Prima editie a On Air Music Awards, gala premium ce isi propune sa onoreze excelenta in industria muzicala din Romania, va avea loc in data de 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti.

Organizatorii, compania Star Management, si-au propus sa creeze mai mult decat o festivitate de premiere cu participare exclusivista, si anume sa produca un adevarat spectacol, la standarde internationale. Ca atare, trupe si artisti de top vor fi invitati pe scena pentru a canta live in cadrul ceremoniei.

La scurt timp dupa incheierea unui turneu de promovare de 15 concerte, principalii promotori ai rock-ului alternativ in Romania, membrii trupei Vita de Vie vor urca pe scena On Air Music Awards pentru unul dintre momentele live.

Li se alatura Vunk – unul dintre numele noului val pop-rock, cu o ascensiune spectaculoasa in ultima perioada, ce va fi de asemenea prezent in programul Galei.

Ca urmare a prestatiei remarcabile din cadrul concursului national Eurovision 2013, Electric Fence a primit invitatia Star Management de a canta pe 15 aprilie, la On Air Music Awards.

Cele trei trupe deschid astfel lista de invitati ai evenimentului, urmand ca alte nume sa fie anuntate foarte curand.

Initiativa Star Management a pornit din dorinta recunoasterii si aprecierii celor mai insemnati oameni ai muzicii romanesti, ce au o reala si substantiala contributie pentru promovarea acesteia, in tara si in strainatate. Gala On Air Music Awards aduce impreuna pe Covorul Rosu artisti, producatori, regizori, manageri si alti reprezentanti de seama ai industriei muzicale romanesti.