Acasă Life Dezvoltare Personala Crezi ca te insala? Afla asta din comportamentul lui! Uite ce il...

Crezi ca te insala? Afla asta din comportamentul lui! Uite ce il da de gol…

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Infidelitatea este o activitate complexa care presupune destul de mult comportament sub acoperire si prefacatorie, deci pot exista multe semne care sa arate faptul ca iubitul tau te inseala.

Poate unul dintre lucrurile cele mai interesante la o persoana nu este ceea ce ei ascund si ceea ce aleg sa dezvaluie. Studiile au aratat ca majoritatea trisorilor, mincinosilor si criminalilor incearca cumva sa pune dovezile chiar in fata nasului. Spre exemplu, un trisor care primeste in mod constant apeluri pe telefonul ar putea lasa telefonul chiar in fata ochilor tai. Logica din spatele acestui lucru este ca el mizeaza pe faptul ca daca lasa telefonul la indemana ta prezinta incredere si nu vei fi tentata sa il controlezi.

Alti trisori vor incerca sa te faca sa in asa fel incat sa nu mirosi nimic exagerand prin purtarea hainelor sau a bijuteriilor oferite de tine, dar si prin umplerea buzunarelor cu pozele tale facandu-te sa crezi ca se gandeste non-stop la tine cand este el, de fapt, te tradeaza.

De cealalta parte, exista si ascunderea reala a obiectelor. Daca il banuiti pe partenerul vostru ca va insala, iar in camera lui sunt multe usi de la dulapuri incuiate, nu inseamna ca este genul de persoana care are nevoie de foarte mult spatiu privat. Este foarte posibil ca in locurile incuiate sa aiba diverse lucruri de care nu vrea sa se afle, lucruri care il incrimineaza. Deci este posibil ca el sa aiba o aventura.

Citeste continuarea in pagina urmatoare >>>>>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
Articolul precedentDescoperirea care schimba tot ce stiai despre Romania! Vezi cine vrea ingroparea istoriei romanilor!?
Articolul următorAfla de ce gresesti daca mananci pepene rosu cu paine