Acasă Stirile zilei Retail Cosmote Romania lanseaza cartela de internet cu trafic NELIMITAT!

Cosmote Romania lanseaza cartela de internet cu trafic NELIMITAT!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cosmote Romania a lansat CONNECT GO, cartela preplatita de Internet pentru modemuri, tablete si laptopuri, oferind extraoptiuni cu trafic nelimitat de date.

„Introducerea unei cartele preplatite de Internet, ce poate oferi inclusiv trafic online nelimitat, va elimina grija costurilor suplimentare, permițand mai multa libertate de comunicare”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer Cosmote Romania.

Noua cartela preplatita de Internet este disponibila in doua variante: Cartela Connect GO la 8.68 euro (TVA inclus) si Cartela Connect GO insotita de modelul 3G MF195 la 149 RON (TVA inclus). Cele doua pachete includ 1GB trafic de date, disponibil timp de 30 de zile, la viteze de download de pana la 21,6 Mbps.

Noua cartela ofera acces la extra-optiuni care pot include pana la trafic nelimitat preplatit, in perioada de valabilitate, cu viteze de download de pana la 21,6 Mbps. Astfel, CONNECT GO Flexible ofera Internet pentru cei care nu au nevoie permanent de navigare online si platesc pe masura ce consuma, CONNECT GO 1 week este perfect pentru cei care utilizeaza Internetul atunci cand calatoresc, in timp de CONNECT GO Unlimited 2.5 si Unlimited 6 sunt destinate celor care sunt mereu online, oferind trafic de Internet nelimitat.

Sursa: economica.net