Acasă Sanatate Consumul acestui fruct exotic reduce riscul dezvoltarii cancerului!

Consumul acestui fruct exotic reduce riscul dezvoltarii cancerului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Scazut in calorii

Obezitatea este un factor de risc pentru cancer. Echilibrarea consumului de calorii cu scopul de a avea o greutate sanatoasa poate reduce riscul de cancer.  Fructele dragonului sunt produse alimentare cu densitate redusa, ceea ce inseamna ca au calorii putine comparativ cu marimea portiilor. Asta inseamna ca va poate ajuta sa limitati aportul de calorii, fara sa apara senzatia de foame. Astfel va poate ajuta sa controlati greutatea. Un fruct de dragon are doar 60 de calorii.

Sistem imunitar puternic

Unul dintre cele mai mari beneficii ale acestui fruct este capacitatea sa de a-i oferi un impuls serios sistemului de aparare al organismului. Nivelele ridicate de vitamina C care se gasesc in fructul dragonului sunt unele dintre cele mai puternice active ale sistemului imunitar deoarece stimuleaza activitatea altor antioxidanti ai organismului.  Ei cauta in mod activ si elimina radicalii liberi, produsele secundare periculoase ale metabolismului celular, care au fost legate direct de afectiuni potential letale, cum ar fi cancerul si bolile de inima.

Inima sanatoasa

Fructul dragonului este un fruct exotic, cu o multime de proprietati unice, una dintre acestea fiind aceea ca nu contine colesterol si aproape deloc grasimi nesanatoase producatoare de colesterol. Prin reducerea cantitati de colesterol din sange, sansele de a dezvolta ateroscleroza, infarct miocardic si accidente vasculare cerebrale este redus considerabil. Folosind fructul dragonului ca sursa de multe alte elemente nutritive, nu iti afectezi organismul in nici un fel, de aici si reputatia acestui fruct de “super aliment”. Unele grasimi sunt benefice, iar semintele acestui fruct contin aceste grasimi, care conduc la cresterea nivelului de colesterol bun, care reduce in mod activ nivelul colesterolului rau.

Vitamine

Fructul dragonului este plin de alte vitamine benefice in afara de vitamina C, inclusiv vitamine din complexul de B-uri. Vitaminele B1, B2 si B3 ofera multe beneficii, de la reducerea tensiunii arteriale, sanatatea pielii si nivelul de colesterol pana la functionarea tiroidei si a metabolismului.

Sursa

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos