Cap Limpede

Stirile zilei

Consumand zilnic acest ceai slabesti si te poti proteja de cancer! Recomandarea Dr. Horatiu Albu, specialist in nutritia ortomoleculara si master in biologia moleculara a cancerului.

Oamenii ajung de multe ori la capatul rabdarii incercand tot felul de pastile sau diete nu tocmai naturale pentru a mai pierde din greutate si a avea un aspect normal, daca nu chiar impresionant. Dr. Horatiu Albu vine in sprijinul celor care si-au pierdut speranta de a slabi pe cai naturale si le recomanda o dieta ce are la baza ceaiu verde japonez de tip Matcha.

„Eu inclin catre apa si 2-6 cesti pe zi (cca 30 – 45 ml/ ceasca) dintr-un ceai verde japonez de tip Matcha veritabil, de foarte buna calitate, precm ceaiurile verzi japoneze Matcha de la Ippodo sau Matcha Bio Lebensbaum, care dau un imbold metabolismului de a favoriza arderea grasimilor”, adauga dr. Horatiu Albu.

Horatiu Albu este specialist in nutritia ortomoleculara si master in biologia moleculara a cancerului, iar in opinia lui o alimentatie sanatoasa poate proteja oamenii de multe boli, pe langa arderea grasimilor.

„O cura de detoxifiere ce respecta principiile nutritiei ortomoleculare va va ajuta nu doar sa eliminati cateva kilograme, dar cel mai imporant va aduce fitonutrienti la nivelul celulelor, ajutandu-le sa consume energie in mod optim, sa neutralizeze radicalii liberi si sa elimine reziduriile si toxinele. 5 zile in care se consuma sucuri bio din fructe si legume, cu un aport intotdeauna mai mare din legume decat cel din fructe alaturi de un regim hipocaloric va poate ajuta sa scapati de 5% din greutate, in conditiile in care foamea este aproape inexistenta”, explica Dr. Horatiu Albu, specialist in nutritia ortomoleculara si master in biologia moleculara a cancerului.

Dieta hipocalarica a dr. Albu!

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-100898").on("click", function(){ $(".com-click-id-100898").show(); $(".disqus-thread-100898").show(); $(".com-but-100898").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});