Acasă Stirile zilei Stiinta Conexiunea misterioasa dintre reptilieni si Noua Ordine Mondiala! De ce au pus...

Conexiunea misterioasa dintre reptilieni si Noua Ordine Mondiala! De ce au pus stapanire pe cele mai importante segmente ale omenirii?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

David Icke este autorul cartii Marele Secret. O carte care bulverseaza si darama multe mituri. El sustine ca illuminatii impreuna cu reptilienii, conduc cele mai importante segmente ale omenirii. El abordeaza o tema sensibila, cea a religiei, care poate naste multe pasiuni intre cititori. Religia a nascut divergente si chiar razboaie, a divizat popoare, a creat conflicte, a facut victime.

Adevarurile raman nespuse, nerecunoscute. Obligatia noastra este aceea de a crede orbeste, de a nu intreba, de a avea frica si credinta. In opinia lui, religia este cel mai putin transparent segment al omenirii.
Venerata cetate a Vaticanului ascunde multe secrete, care daca ar fi spuse ar bulversa omenirea.
Icke sustine ca religia este unul dintre cele mai importante mijloace de a manipula masele. Este evident ca cei care conduc lumea au fost interesati sa se infiltreze in varful piramidei. Nu se cunosc inca motivele pentru care Papa Benedict a renuntat sa mai fie papa. S-a spus ca este grav bolnav si nu mai are mult de trait.

Realitatea ne spune ca el este sanatos, cel putin filmele si pozele il prezinta ca pe o persoana in forma, pentru varsta sa. Ce ascunde Biblioteca din Vatican, care are 35 de kilometri de rafturi? Medicina este un alt domeniu controversat, unde se duc lupte pentru suprematie. Multi bani s-au facut si se fac in medicina. Cu toate acestea sunt intrebari care revin si creaza polemici la scara mondiala.

Cine detine controlul acestui segment, detine controlul asupra viitorului lumii. Cu toate ca medicina a evoluat, corpul uman functioneaza sub potentialul lui optim. Sunt benefice vaccinurile pentru sanatatea omului? Taberele sunt foarte ferme in opiniile lor. Sunt anumite tari in care daca refuzi vaccinul intri sub incidenta legii. Se observa faptul ca medicina alternativa, care a fost folosita de stramosii nostri, a pierdut teren. Unii spun ca in mod intentionat.

Cu tot efortul stiintific si financiar, sunt boli fara remediu, devastatoare pentru om. Sa ne aducem aminte asupra polemicilor legate de Ebola si HIV. Sunt remedii pentru aceste boli? Se vrea o decimare a populatie in anumite parti ale globului? Aditivii alimentari, fast-foodul, florul din apa, se cunosc pericolele acestea pentru om si cu toate acestea lucrurile merg inainte.

Educatia si media sunt alte doua domenii, controlate. Media este mijlocul de manipulare cel mai important. Cine detine canalele media, controleaza lumea. Educatia si media ne-au transformat in niste roboti. Credem ce ni se spune, fara sa opunem cea mai mica opozitie la informatia care vine in avalansa peste noi. Cate teorii in disciplinele stiintifice constatam ca nu sunt reale si totusi copii nostri sunt indoctrinati cu ele.

IQ este in scadere. In ultimii o suta de ani, el a scazut cu 8 puncte, cu toate ca in conditii de normalitate, ar fi trebuit sa inregistreze o crestere. Procesul de robotizare a copiilor nostri incepe de la varsta de 5-6 ani. Annunakis sau cei care au coborat din cer, par sa nu mai faca parte dintr-o fictiune. Documente istorice sau religioase sustin existenta acestor creaturi.

De la civilizatia babiloniana, egipteana sau cele din Africa, toate vorbesc despre oameni din rasa sarpelui, despre puterea lor si rolul lor printre noi. Care este rolul lor, de fapt?

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos