Cu siguranta ai avut vreodata impulsul de a scapa de incaltamintea pe care o purtai si de a merge in picioarele goale, la mare sau la munte. Din cate se pare, acest impuls interior depaseste cu mult planul fizic al existentei, fiind demonstrata in mod repetat interactiunea energetica care exista intre noi si energia Pamantului.

Din cate se pare, Pamantul nu este neutru din punct de vedere energetic, asa cum s-a crezut initial. Pamantul are o sarcina energetica negativa. Cu alte cuvinte, Pamantul este incarcat cu o abundenta de electroni. Din pacate, energia Pamantului nu reuseste sa interactioneze cu noi mult prea des, motivele fiind mai mult decat evidente. Cu alte cuvinte, foarte rar atingem pamantul cu picioarele noastre.

 

Care este importanta acestei interactiuni?

Oamenii au evoluat, la fel ca toate animalele, mergand pe jos pe pamant, fara existenta unor bariere care sa izoleze aceasta interactiune in mod complet, asa cum se intampla in zilele noastre. Este foarte cunoscut faptul ca talpile picioarelor noastre sunt extrem de sensibile datorita concentratiei foarte mari de terminatii nervoase. De vreme ce aceste terminatii nervoase au proprietatea unui conductor electric, este destul de usor de inteles faptul ca talpile noastre sunt intradevar suprafete extrem de conductoare.

Datorita conductivitatii talpilor noastre, a fost promovata ipoteza potrivit careia ar exista o interactiune electrica intre sarcina negativa a Pamantului si corpul uman. Aceasta ipoteza a fost testata de mai multe ori, iar rezultatele au fost cat se poate de uimitoare.

Cercetatorii au descoperit relatia semnificativa care exista intre energia Pamantului si corpurile noastre. S-a stabilit ca Pamantul actioneaza ca un rezervor natural de energie electrica. In cazul in care o persoana cu o sarcina negativa, sau cu un exces de electroni, contactul cu Pamantul in picioarele goale,  excesul va fi absorbit de Pamant. Daca o persoana are o sarcina pozitiva, sau un deficit de electroni, atunci Pamantul va furniza energia necesara pentru ca acea persoana sa atinga un echilibru energetic. Aceasta descoperire este umitoare. Concluzia finala este aceea ca mersul in picioarele goale ne echilibreaza energetic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.