Acasă Stirile zilei Concertul lui Lady Gaga la Bucuresti de pe 16 august a fost...

Concertul lui Lady Gaga la Bucuresti de pe 16 august a fost MUTAT in Piata Constitutiei

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Concertul pe care binecunoscuta cantareata il va sustine pe 16 august la Bucuresti a suferit anumite modificari. Spectacolul, initial programat pe Arena Nationala a fost mutat in Piata Constitutiei.

„Decizia a fost luata din considerente de ordin logistic, pregatirea productiei necesitand mult mai mult timp decat cel preconizat initial, fapt care ar fi afectat meciul de fotbal FC Dinamo – FC Barcelona, programat cu doar cateva zile inainte de concert”

au informat organizatorii.

Evenimentul va incude locuri in cadrul tribunelor, acestea fiind adaptate categoriilor de bilete deja vandute pentru Arena Nationala. Se vor pastra categoriile de pret anuntate initial pentru biletele cu loc, acestea urmand sa fie dispuse mai aproape de scena pentru o vizibilitate mai buna.

Ca urmare a schimbarii locatiei, s-a creat o noua categorie de bilete, in picioare-Gazon C. Aceste bilete vor putea fi cumparate la pretul de 70 de lei pana pe 6 august, 90 de lei pana pe 15 august, iar in ziua concertului pretul va fi de 110 lei.

Show-ul lui Lady Gaga la Bucuresti face parte din turneul „The Born This Way Ball”, iar evenimentul este organizat de Emagic.