Acasă Life Monden Brad Pitt: „Omorat” de internauti

Brad Pitt: „Omorat” de internauti

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

„Brad Pitt a murit dupa ce s-a izbit violent de un copac in timp ce se afla pe o placa de snowboard, in Elvetia”, suna, pe scurt, o stire socanta care a facut inconjurul lumii in numai cateva ore.

Celebrul actor este, insa, doar victima ultimei farse morbide facute pe internet „fanii binevoitori” pe seama vedetelor.

Anuntul potrivit caruia Brad Pitt ar fi murit, lansat in mediul online de un „fan” pus pe glume proaste, a devenit viral si, in foarte scurt timp, vestea a ajuns la milioane de oameni.

Cu toate ca la finalul stirii originale a fost facuta si precizarea ca totul este o doar gluma, farsa a „prins” si s-a raspandit cu viteza pe internet, creand valuri in ultimul weekend.

Brad Pitt nu este, insa, singurul actor care a cazut victima celor care lanseaza acest vesti false doar de dragul amuzamentului, ori pentru a creste traficul pe propriile pagini web.

Numeroase personalitati au fost „ucise” pe internet, de-a lungul timpului, canalul preferat de internauti pentru a da astfel de vesti false fiind reteaua Twitter.

Printre acestea se numara si Cher, George Clooney, Britney Spears, Jon Bon Jovi, Charlie Sheen, Mick Jagger, Eddie Murphy, Adam Sandler, Bill Cosby sau Kim Kardashian.