ORASE spectaculoase VOPSITE intr-o singura CULOARE! Fa o incursiune in IMAGINI!

Raw Life and Style

Exista locuri pe pamant care starnesc admiratia turistilor prin coloritul lor. Nu e nevoie sa spui decat Santorini – sau sa arati o imagine a locuintelor albe cu acoperis albastru – si imediat stii despre ce este vorba.

In afara de acest loc foarte cunoscut am ales de aceasta data sa prezentam alte orase ale caror cladiri sunt vopsite intr-o singura culoare. Ele sunt foarte rare, dar se afla in topul destinatiilor turistice neobisnuite. Chiar daca nu sunt atat de cunoscute merita din plin sa fie vizitate.

Click pe aceeasi tema:  Zece PASI simpli pentru a avea parte de o VIATA lunga si sanatoasa!

8. Chefchaoen (Maroc)

Chefchaouen sau Chaouen este un oras din nord-vestul statului Maroc. Este capitala provinciei cu acelasi nume si se remarca prin cladirile sale vopsite in nuante de albastru. Stravchiul oras a servit ca refugiu pentru evrei, in timpul Reconquistei spaniole din Evul Mediu.

De asemenea, aici s-au refugiat multi evrei in anii ’30, iar in renovarea locuintelor au folosit lapte de var, de nuanta albastruie. Astazi culoarea a devenit reprezentativa pentru acest oras, majoritatea caselor adoptand acest colorit.

Click pe aceeasi tema:  Cum vrea Londra sa combata IMIGRATIA ROMANILOR SI BULGARILOR? Introducerea de permise biometrice si limitarea accesului la locuinte sociale!
spre