Comuna care e organizata mai bine decat marile orase din Romania!

O comuna din Timis da clasa tuturor oraselor din Romania, aici putand fi gasit un centru de afaceri, este inconjurata de sase benzinarii, iar un metru patrat pentru un teren intravilan ajunge si la 120 de euro.

Satui de agitatia orasului si dornici de liniste, peste 2.000 de oameni s-au stabilit in aceasta comuna in ultimii trei ani.

Comuna Dumbravita din judetul Timis poate fi numita cea mai bogata comuna din Romania. Investitiile ambitioase prin fonduri europene au facut ca localitatea sa iasa din tipar. In luna noiembrie a acestui an se va termina si complexul destinat competitiilor sportive. Se va ridica o sala polivalenta ce va costa 1,3 milioane de euro si se va intinde pe o suprafata de 2.000 metri patrati.

Click pe aceeasi tema:  Aceasta este tara care are cele mai multe magazine on-line din lume

Complexul va cuprinde o sala de sport cu vestiare, o sala de conferinte, un spatiu pentru expozitii si un infocentru turistic. Meciurile de handbal, volei, baschet sau tenis vor putea fi urmarite din tribunele ce vor avea o capacitate de 500 de locuri.

In 2014, in aceeasi comuna s-a inaugurat un centru de afaceri, ridicat cu aproape un milion de euro, bani europeni. Acum se lucreaza la un centru de zi pentru ingrijirea copiilor, iar autoritatile mai au in plan extinderea unei linii de troleibuz, care sa faca legatura cu cel mai mare oraș din zona.

Click pe aceeasi tema:  Curtea de Apel a anuntat ziua in care va lua o decizie la contestatia lui Mircea Basescu

Sursa: onlinereport.ro

Citeste caplimpede

spre