Acasă Stirile zilei Social COD GALBEN de ploi si furtuni! Vezi care sunt cele 20 de...

COD GALBEN de ploi si furtuni! Vezi care sunt cele 20 de judete afectate!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Avertizare cod galben de ploi si furtuni valabila de joi de la ora 18.00 pana vineri la ora 06.00 in 20 de judete si Bucuresti.

Se vor produce ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si caderi de grindina.

Potrivit avertizarii emise de Administratia Nationala de Meteorologie, de joi, ora 18.00, pana vineri, la ora 06.00, instabilitatea atmosferica va fi accentuata in estul si sud-estul Transilvaniei, in cea mai mare parte a Moldovei si a Munteniei, precum si in zona de munte.

In judetele avertizate cu cod galben vor fi averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si, pe arii restranse, caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 15 – 20 de litri pe metru patrat si izolat 40 de litri pe metru patrat.

Avertizarea a fost emisa pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Prahova, Sibiu, Brasov, Covasna, Harghita, Vrancea, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt, Suceava, Botosani si unele zone din Maramures, Bistrita-Nasaud si Mures.

COD GALBEN de ploi si furtuni! Vezi care sunt cele 20 de judete afectate! 2

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos