Acasă Stirile zilei Stiinta MASONERIA a intrat pe fir in cazul „BASESCU-BERCEA”! Marturisiri fabuloase despre cum...

MASONERIA a intrat pe fir in cazul „BASESCU-BERCEA”! Marturisiri fabuloase despre cum a fost primit Mircea Basescu in FRATIA MASONICA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Masoneria a intrat pe fir in cazul „Basescu-Bercea”, iesind la iveala noi marturisiri despre cum a fost primit Mircea Basescu in Fratia Masonica si ce grad i-a fost acordat.

Sa bati cu putere la poarta templului! Este prima regula fundamentala, este „sesamul” care-i permite unui neinitiat sa patrunda in discreta lume a „fratiei” masonice. Veti afla azi, in premiera, dintr-o sursa de grad zero, cum a decurs ritualul primirii in masonerie a „fratelui Basescu”. Mircea Basescu.

„L-am vazut eu personal pe Mircea Basescu. L-au facut gradul 32”

O noua confirmare vine sa intareasca informatia ca fratele presedintelui Romaniei a batut la poarta templului masonic de la Odeon. „L-am vazut eu personal pe Mircea Basescu. L-au facut gradul 32 si chiar l-am vazut cand a depus juramantul cu mana pe Biblie. A si vorbit dupa aceea. (…) Ultimul grad in masonerie este 33. Mircea Basescu a fost initiat si ridicat direct la gradul 32 probabil pentru ca este fratele presedintelui. Oricum, a fost un scandal acum, recent, cand s-au mai intalnit la teatru. Era acolo masonul-sef pe Romania. (…) Scandalul a aparut din cauza ca l-au primit pe Mircea Basescu. Aia de sus, de la masoneria-mama, care sunt peste ei, au spus despre scandalul cu Bercea Mondial”, ne-a dezvaluit, ieri, sursa noastra din Odeon. Intrebat daca a auzit de o eventuala discutie privind posibila excludere a lui Mircea Basescu din masonerie din cauza ca a fost arestat, sursa din Odeon raspunde: „Asta decid ei, pentru ca se mai intrunesc lunar sefii astia mari. Ei discuta ce e de facut. Vor mai veni in toamna la noi. Atunci probabil vor lua o decizie. Eu am mai prins odata, acum cativa ani, cand unul a incalcat juramintele si l-au dat afara”.

„I-au spus «Fratele Mircea Basescu»!…”

Cat despre ritualul propriu-zis tinut cu ocazia primirii in masonerie a fratelui presedintelui, sursa noastra relateaza urmatoarele: „Adunarea se tine in sala mare a teatrului. Vin deja imbracati in costume negre, camasa alba si poarta manusi albe. Asa era imbracat si Mircea Basescu. (…) Totul este facut tip spectacol: cu lumini, cu actori, cu muzica. Pentru fiecare grad, alta muzica. Se depun juraminte care difera de la grad la grad. (…) I-au spus «Fratele Mircea Basescu». Bineinteles ca i-au pus si sortulet. Fiecare grad are alt tip de sortulet. La unul din grade iti da si un inel. La gradul pe care il are, Mircea Basescu are si inel”.

PRIMA DISCUTIE CU „SURSA ODEON”

Pentru conformitate, va prezentam si doua mici dialoguri purtate de reporterii „ring” cu SURSA „(IN)DISCRETA” de la ODEON.

REPORTER „RING”(R.R.): Ar putea sa fie o confuzie in legatura cu ritualul masonic de la Teatrul Odeon la care sustii ca l-ai vazut anul trecut pe Mircea Basescu?

SURSA „ODEON”(S.O.): In niciun caz. L-am vazut eu personal pe Mircea Basescu. L-au facut gradul 32 si chiar l-am vazut cand a depus juramantul pe Biblie. A si vorbit dupa aceea. Eram acolo, deci nu poate fi vorba de nicio confuzie.

R.R.: Ce inseamna gradul 32?

S.O.: Deci ultimul grad este 33. Mircea Basescu a fost initiat si ridicat direct la grad, probabil pentru ca este fratele presedintelui. Oricum, a fost un scandal acum, cand au mai fost ei la teatru, acum o luna.

R.R.: De ce?

Continuarea pe ziarulring.ro!