Acasă Stirile zilei Stiinta Invataturile PARINTELUI ARSENIE BOCA despre relatiile intime!

Invataturile PARINTELUI ARSENIE BOCA despre relatiile intime!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Parintele Arsenie Boca a lasat cateva invataturi scrise despre relatiile sexuale in timpul sarcinii si despre repercursiunile pe care le are acest lucru asupra copiilor.

„Daca parintii i-au tulburat tocmirea cu faradelegea desfranarii, aceasta se va intipari intr-insul cu tarie mare. Iar cand se va naste, pana nu ajunge sa priceapa, se va juca cu sora de-a mirele si mireasa, si inca de Ia 7 ani”.

„Totusi, nu ma pot abtine de a pomeni un lucru care produce extrem de multe si grele dificultati in educarea copiilor. Cand sotul nu da pace sarcinii (zice el ca se poate, sau nu vrea altfel, sau se declara stapan pe legile naturii) atunci copiii vin pe lume cu predispozitia precoce spre sexualitate.

Aceasta ii face indaratnici si foarte greu educabili (sunt certati cu disciplina, unii genetic prezinta cromozomul criminalitatii si chipurile, circumstante atenuante in justitie). Fug de la scoala si incep aventurile. Deci tot in raspunderea sotului se soldeaza si aceste necazuri. Explicatia biologica: au crescut in mediul uterin hraniti cu sange prea imbibat cu testosteron, hormon sexual masculin.

De ce este oprita toata vremea sarcinii? O data, pentru ca nu mai are rost [copilul nu mai trebuie chemat la viata caci el este deja in pantece!], apoi, pentru ca toate simtirile celor doi parinti, mai ales ale mamei, prin care trece in vremea aceea, se intiparesc cu deosebire in mugurele ce s-a plamadit. Deci, iata o mare cheie a lucrurilor: precum au fost purtarile si toate simtamintele mamei, in vremea celor noua luni asa va fi si mostenirea copilului ce se va naste, pe toata viata sa. Daca parintii i-au tulburat tocmirea cu faradelegea desfranarii, aceasta se va intipari intr-insul cu tarie mare. Iar cand se va naste, pana nu ajunge sa priceapa, se va juca cu sora de-a mirele si mireasa, si inca de Ia 7 ani.

Mai tarziu, va cerca la dobitoace, sau se va deda la curvie cu mana, pe urma curvie in regula, patimi care ii vor omori milioane de celule nervoase. Si de nu se va intalni cu cineva care sa-i cunoasca boala, pe la varsta casatoriei va ajunge in doaga nebuniei. Despre sporul la carte nici nu mai vorbesc; patima aceasta le tampeste mintea, caci incepe sa se poata face pe la 14 ani, iar daca nu i se da de leac, nu lasa pe om sa ajunga nicidecum la 70 de ani.Toate patimile slabesc puterea de impotrivire a sufletului, pustiind si trup si suflet si pierzandu-le pe amandoua pentru totdeauna. Cei ce patimesc de aceasta, intai sa se tamaduiasca, apoi sa se casatoreasca.

Orice desfranare este o putrezire inceata (ca gunoiul care arde) ce scurteaza zilele oamenilor. Luati aminte, ca pentru osteneala parintilor, dupa voia lui Dumnezeu, se rnilostiveste spre copii si-i binecuvanteaza cu daruri, precum insusi a zis: „pana la al miilea neam” pentru cei ce-L iubesc pe El”.

Sursa: ortodoxiatinerilor.ro