Acasă Politic „Ciuma rosie” a lui Dragnea pregateste un miting politic care sa-i sustina...

„Ciuma rosie” a lui Dragnea pregateste un miting politic care sa-i sustina salvarea de la puscarie!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Partidul condamnatului penal Liviu Dragnea, inca presedinte al PSD, pune la cale un mega-miting, anunta unul dintre senatorii sai. Dupa 4 zile de proteste masive care au scos in strada aproape un milion de oameni ce au urmat sedintei de guvern in care s-au adoptat acte pe justitie, PSD vrea o contra-manifestatie.

Liviu Dragnea a recunoscut ca membrii PSD pun presiune pentru organizarea unei manifestatii prin care sa se sustina guvernul Sorin Grindeanu, dar a declarat ca nu va organiza acest eveniment. Numai ca unul dintre senatorii PSD, Liviu Plesoianu, a anuntat ca PSD are in plan o astfel de actiune de amploare.

”Va rog, asteptati mesajul nostru oficial. Mitingul nostru va fi unul autorizat! Revenim…”, e anuntul postat pe o retea de socializare.
Romania va fi rupta in doua tabere! PSD pune la cale un mega-miting, anunta unul dintre senatorii sai. Dupa 4 zile de proteste masive care au scos in strada aproape un milion de oameni ce au urmat sedintei de guvern in care s-au adoptat acte pe justitie, PSD vrea o contra-manifestatie.

Liviu Dragnea a recunoscut ca membrii PSD pun presiune pentru organizarea unei manifestatii prin care sa se sustina guvernul Sorin Grindeanu, dar a declarat ca nu va organiza acest eveniment. Numai ca unul dintre senatorii PSD, Liviu Plesoianu, a anuntat ca PSD are in plan o astfel de actiune de amploare. ”Va rog, asteptati mesajul nostru oficial. Mitingul nostru va fi unul autotizat! Revenim…”, e anuntul postat pe o retea de socializare.

„Numai naivii cred ca politicul nu e implicat in demonstratiile de strada. Toti politicienii lor sunt acolo. Eu cred ca ar trebui sa organizam si noi un miting! Noi, „ciuma rosie”, care aplicam cel mai bun program de guvernare de pana acum. Pentru ca aici ma despart in opinii de Liviu Dragnea. A venit momentul sa vorbim si noi! Cred ca trebuie sa iesim in strada! Parlamentul e sufrageria unor domni si doamne fara locuinta momentan si avem senzatia ca ii deranjam cand venim dimineata la serviciu. Si par si un pic stresati ca nu au avut unde sa faca dus… P.S. Voi ce parere aveti?”, solicita Olguta Vasilescu.

surse: stiripesurse.ro, realitatea.net

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos