Acasă Life Dezvoltare Personala Citeste-ti personalitatea prin aceste 3 TESTE SIMPLE! Vei fi surprins de rezultate!

Citeste-ti personalitatea prin aceste 3 TESTE SIMPLE! Vei fi surprins de rezultate!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Testul nr. 2 – Testul degetului

manaCe trebuie sa faci?

Priveste-ti mana dreapta, plasandu-ti degetele impreuna si compara lungimea degetului aratator cu cea a degetului inelar (vezi imaginea alaturata).

Analiza

Fiecare dintre noi ne cunoastem sexul, dar cati dintre noi cunoastem care este sexul creierului nostru?
Hormonul testosteron este legat de foarte multe trasaturi considerate in mod traditional a fi masculine, cum ar fi agresivitatea, aparitia frustrarii atunci cand lucrurile nu ies asa cum ti-ai dori si cele mai importante dintre toate dominanta sociala. Oamenii implicati in activitati extrem de competitive, precum actorii si fotbalistii, tind sa aiba niveluri mult mai ridicate de testosteron in comparatie cu persoanele care au un loc de munca obisnuit, precum medicii sau asistentele medicale. Barbatii au un nivel mult mai mare de testosteron in organele si in creierul lor in comparatie cu femeile.
Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia potrivit careia cantitatea de testosteron la care am fost expusi in uter afecteaza raportul dintre lungimea degetului aratator si cel inelar. Cu cat este mai mare expunerea la testosteron, cu atat degetul inelar este mult mai mare in comparatie cu cel aratator. In cazul majoritatii femeilor, degetul inelar este egal cu degetul aratator deoarece au fost expuse mult mai putin la testosteron. In cazul in care femeile au degetul inelar mai mare decat cel aratator, au mai multe tendinte masculine decat in mod obisnuit. In cazul majoritatii barbatilor, degetul inelar este mult mai mare decat cel aratator deoarece acestia au mai mult testosteron. Daca degetul inelar si cel aratator au o lungime aproximativ egala in cazul barbatilor, acestia vor avea mai putine tendinte masculine, deoarece au fost expusi mult mai putin la testosteron.

Testul nr. 3 – Degetul mare in pagina urmatoare>>>>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos