Acasă Life Dezvoltare Personala Citeste-ti personalitatea prin aceste 3 TESTE SIMPLE! Vei fi surprins de rezultate!

Citeste-ti personalitatea prin aceste 3 TESTE SIMPLE! Vei fi surprins de rezultate!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In articolul de mai jos aveti 3 teste de personalitate care va vor ajuta sa va cunoasteti mai bine, chiar mult mai bine, am putea spune. Sunt 3 teste de personalitate atipice, pe alocuri chiar amuzante din care sinele iti va spune lucruri pe care le intuiai dar acum le vei confirma.

 

Testul nr. 1 – Testul Q

Ce trebuie sa faci?q

Folosindu-te de degetul aratator de la mana dominanta, scrie o litera mare “Q” pe fruntea ta.

Analiza

Acest test distractiv iti descopera modul in care esti centrat ca persoana, daca esti centrat asupra “sinelui” sau asupra “celorlalti”. Aceste doua tipuri de oameni au un mod foarte diferit de a vedea luma, dar un tip nu este nici mai bun nici mai rau decat celelalte.
Exista doua modalitati de finalizare a acestui exercitiu. Unii oameni fac coada literei “Q” pe partea dreapta, in timp ce alte persoane pe partea stanga a fruntii.

Oamenii centrati asupra “sinelui” vor scrie litera “Q” intr-un mod in care va putea sa fie citit de ei insisi. Acestia tind sa para a fi “aceasi persoana”, in situatii diferite, iar cmportamentul lor este ghidat mai mult de propriile lor valori decat de nevoile altora. Acestia se mandresc cu sinceritatea lor fata e oameni si se asteapta ca altii sa fie sinceri cu ei. Din acest motiv, acestia nu se pricep extrem de mult sa minta, dar sunt mult mai buni la detectarea minciunilor decat ceilalti.
Oamenii care sunt centrati asupra “celorlalti” deseneaza litera “Q” intr-un mod in care aceasta va putea sa fie citita de catre ceilalti. Acestia au tendinta de a fi preocupati de modul in care sunt perceptuti de catre ceilalti. Acestia sunt fericiti atunci cand se afla in centrul atentiei si isi pot adapta cu usurinta comportamentul in functie de situatia in care se afla, fiind foarte capabili sa influenteze modul in care sunt perceputi de ceilalti. Din acest motiv, aceste persoane sunt foarte priceputi in arta minciunii, dar nu la fel de buni la detectarea minciunilor

Testul nr. 2 – Testul degetului in pagina urmatoare>>>>>