Acasă Politic Circ marca Firea-PSD. Firea si-a trimis oamenii sa saboteze conferinta lui Nicusor...

Circ marca Firea-PSD. Firea si-a trimis oamenii sa saboteze conferinta lui Nicusor Dan

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a convocat, vineri, o conferinta de presa in Prelungirea Ghencea la care a aparut si viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, care a incercat sa-i deturneze conferinta lui Nicusor Dan. Candidatul opozitiei abia si-a prezentat discursul, intrucat Aurelian Badulescu a vorbit continuu peste el. Dan a facut bilantul mandatului Gabrielei Firea, fiind acuzat de Badulescu ca minte. Un motociclist care a sustinut ca a stat o ora in trafic i-a strigat lui Badulescu: ”V-ati batut joc de noi”. Viceprimarul a acuzat ca barbatul a fost platit sa spuna asta de catre organizatorii evenimentului.

Viceprimarul Aurelian Badulescu s-a prezentat la locul anuntat pentru conferinta de presa si a inceput sa-i reproseze lui Nicusor Dan ca in ultimii ani a stat ”intr-un dulap”.

”Ne cerem scuze pentru circul pe care, in maniera caracteristica, il face PSD”, a spus Nicusor Dan in debutul conferintei de presa, fiind intrerupt in permanenta de Aurelian Badulescu, transmite Aktual24.

Pe parcursul ei, aproape fiecare declaratie a lui Nicusor Dan a primit replica din partea viceprimarului Badulescu.

Nicusor Dan a afirmat ca se implinesc patru ani de cand a inceput cea mai dezastruoasa administratie a Bucurestiului.

“Am ales sa ne intalnim in Prelungirea Ghencea pentru ca e un exemplu reprezentativ despre cum Primarie Capitalei raspunde asteptarilor bucurestenilor. Traim o realitate absurda in acest oras. Avem companii de IT care se bat de la egal la egal cu marile companii de IT ale lumii, care produc solutii si Primaria nu poate sincroniza doua semafoare”, a spus candidatul sustinut de PNL la Primaria Capitalei.

El a mentionat ca zona privata a Bucurestiului este de mult in secolul XXI pe cand administratia publica este la nivel de anii 30, la nivel de mentalitate in epoca fanariota si ca unii dintre reprezentantii acestei administratii sunt chiar in comuna primitiva.

Nicusor Dan a mai afirmat ca sunt patru ani din viata pierduti si patru miliarde de euro pe care comunitatea i-a pierdut.

“Mintiti”, a fost replica lui Aurelian Badulescu.

Candidatul PNL a continuat: “Am avut un primar vesel”, fiind completat de Badulescu care a mentionat ”un primar harnic.”

Nicusor Dan a spus despre viceprimarul Capitalei ca este un “om si mai vesel”.

Badulescu l-a intrerupt afirmand: “Foarte vesel, dar muncitor. Nu asa ca dumneavoastra”.

Nicusor Dan a mai declarat ca primarul Capitalei s-a intalnit cu bucurestenii o singura data.

“A evitat sa dea ochii cu bucurestenii. Primarul nostru a dat ochii cu bucurestenii o singura data in acest mandat, pe Arena Nationala, in 2018 si rezultatul il stim cu totii, a fost huiduit de catre bucuresteni”, a mai afirmat Dan, citat de news.ro.

In replica, Aurelian Badulescu a afirmat: “De oamenii pusi de dumneata. Oamenii seriosi au apreciat ce a facut primarul general”.

Apoi Nicusor Dan a inceput sa faca bilantul celor patru ani de mandat al Gabrielei Firea, fiind din nou intrerupt de catre viceprimarul Capitalei: “Sunteti un om civilizat, stati sa ne spunem si noi punctul de vedere”.

Nicusor Dan a mai spus ca, din cauza traficului, bucurestenii stau in masina noua zile pe an, el fiind intrebat de Badulescu de unde stie asta.

Candidatul sustinut de PNL la Primaria Capitalei a mai afirmat ca investitiile realizate in infrastructura rutiera in ultimii trei ani au fost de 250 de milioane de lei, iar Aurelian Badulescu a intervenit sustinand ca acest lucru este fals.

La un moment dat, deranjat de agitatia facuta de Badulescu, Nicusor Dan i-a pus mana pe umar ca sa-l impinga si i-a spus „Du-te, domnule, de aici”, iar viceprimarul capitalei a spus ca „il impinge cu o violenta iesita din comun”.

„Te-a lasat Barna pe drumuri, te-ai dus la PNL”, i-a raspuns Badulescu.

Directorul STB si mai multi angajati ai Primariei Capitalei s-au prezentat, de asemenea, la conferinta de presa a lui Nicusor Dan.

Un motociclist care a acuzat ca a stat o ora in coloana s-a oprit in dreptul locurlui unde se reruleaa conferinta de presa si i-a strigat lui Aurelian Badulescu: ”M-am saturat de incompetenta voastra! Ce-ati facut 4 ani? Va bateti joc de noi!”.

Badulescu l-a acuzat ca a fost platit de organizatorii conferintei si i-a cerut sa restituie banii pe care i-ar fi primit pentru aceasta interventie.

Dialogul dintre motociclist si Badulescu:

– Iar ati venit sa ne mintiti pe aici? Stiti cate ore stam aici in trafic?

Nicusor Dan: Intrebati-l pe domnul viceprimar.

– Il intreb pe domnul, ca l-am vazut la televizor. De aceea am venit. In fiecare zi luam coada asta, stam trei ore pana acolo. Si, ce-ati facut patru ani? 700 de metri daramati acolo.

Aurelian Badulescu: Urmeaza sa va spunem si sa ne cerem scuze.

– Va bateti joc de noi. In fiecare zi las masina, iau scuterul… Oamenii astia de ce stau aici, sa va admire? Sa va aplaude? Va bateti joc de noi.

Aurelian Badulescu: La dansul au venit.

– N-am putut sa aud nimic la televizor din ce spuneti. Ne-am saturat de incompetenta voastra.

Aurelian Badulescu: Stiu cine sunteti. Sunteti prieten cu domnul, mergeti mai departe.

– Ne-am saturat de incompetenta.

Aurelian Badulescu: Te rog frumos da inapoi si du-te mai incolo.

– Mai, in locul tau n-as fi venit in viata mea pe Prelungirea Ghencea.

Aurelian Badulescu: Recunosc daca gresesc. Nu mint ca ei.

– Lasati-i pe ei sa minta, ca o sa-i alegem. Nu ati miscat nimic patru ani. E coada la pasaj de o ora.

Aurelian Badulescu: Corect, aveti dreptate. Asta facem. Incercam sa facem ce n-au facut altii.

– Ce sa faceti ce n-au facut altii? Va bateti joc de noi. Nu va e rusine sa veniti aici?!