Acasă Politic Reactia USR, dupa agresiunea lui Badulescu asupra lui Nicusor Dan: „Ati incercat...

Reactia USR, dupa agresiunea lui Badulescu asupra lui Nicusor Dan: „Ati incercat sa il opriti pe Nicusor Dan, doamna Firea. O sa va opreasca el pe dumneavoastra. Si o sa plecati, cu Badulescu de mana, acolo unde va e locul”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presedintele USR, Dan Barna, reactioneaza dur dupa ce Aurelian Badulescu a incercat sa il opreasca pe Nicusor Dan sa sustina conferinta de presa. „Nu o sa il opriti pe Nicusor. Nu o sa ii opriti pe bucuresteni. Administratia de troli a Bucurestiului a aratat ca e o adunatura de huligani care a confiscat acest oras si care trebuie indepartata cat mai repede.

Viceprimarul Aurelian Badulescu a intervenit in dimineata aceasta brutal intr-o conferinta de presa a candidatului USR la Primaria Capitalei. E un eveniment fara precedent, prin violenta si stupiditatea lui. A incercat sa il opreasca, dar nu a reusit”, a scris Barna pe Facebook.

El aminteste ca vineri se implinesc patru ani de cand Uniunea Salvati Bucurestiul a intrat in Consiliul General al Capitalei, punctand ca intre timp a devenit Uniunea Salvati Romania „si cei cativa activisti inimosi au devenit milioane de votanti”.

„Ati incercat sa il opriti pe Nicusor Dan, doamna Firea. O sa va opreasca el pe dumneavoastra. Si o sa plecati, cu Badulescu de mana, acolo unde va e locul”, a incheiat Barna.

Si deputatul USR Claudiu Nasui a comentat incidentul de vineri dimineata.

„Golania trebuie sa dispara din viata politica. Urat spectacol ne-a aratat azi PSD-ul care nu l-a lasat pe Nicusor Dan sa vorbeasca la conferinta sa de presa.

Nicusor Dan va castiga primaria generala a Bucurestiului la urmatoarele alegeri. Nicusor Dan este candidatul USR pentru Primaria Capitalei, fondatorul USR si este sustinut pentru prima data de mai multe partide opuse PSD pentru Primaria Capitalei.

Daca ne-am saturat de astfel de indivizi in politica, la urmatoarele alegeri locale si parlamentare, trebuie sa iesim la vot”, a scris Nasui pe Facebook.

Amintim ca vineri dimineata Nicusor Dan a sustinut o conferinta de presa pentru prezentarea bilantului mandatului Gabrielei Firea. La conferinta a venit si viceprimarul Aurelian Badulescu care a devenit foarte recalcitrant si l-a bruiat pe Nicusor Dan in timpul declaratiilor. Cei doi au avut si cateva momente in care s-au imbrancit.