Acasă Stirile zilei Bani Cinema City deschide două cinematografe noi în Constanța și Ploiești

Cinema City deschide două cinematografe noi în Constanța și Ploiești

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe de pe piata locala, va deschide inca doua locatii in 2012, in centrul comercial Maritimo din Constanta si la Ploiesti, conform raportului financiar al companiei.

Cinematograful din Constanta va avea opt ecrane si va fi deschis in luna mai, iar cel de la Ploiesti va avea 12 ecrane si va fi deschis spre finalul anului.

Reteaua care s-a lansat in noiembrie 2007 in Romania are in prezent 12 cinematografe de tip multiplex in zece orase: Bucuresti, Pitesti, Iasi, Timisoara, Arad, Cluj, Bacau, Braila, Baia Mare si Targu Mures.

Practic lantul Cinema City are la nivel local 114 sali (ecrane) cu in jur de 21.000 de locuri, tara noastra aflandu-se pe locul al treilea in privinta numarului de sali dupa Polonia (339) si Ungaria (176).

Avand in vedere planurile Cinema City International, Romania ar trebui sa devina in cativa ani a doua piata in Europa Centrala si de Est, dupa Polonia, in privinta numarului de sali (ecrane) detinute de operatorul olandez. sursa: Wall Street