Acasă Timp liber Spiritualitate Afla cine te insoteste permanent in viata! Vezi numele ingerului tau pazitor!

Afla cine te insoteste permanent in viata! Vezi numele ingerului tau pazitor!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Inca de la naştere, fiecare fiinta umana este lasata sub protectia unui inger care are sarcina precisa de a o asista in orice moment al vietii sale, fara s-o abandoneze niciodata.

Fiecare persoana are deci propriul sau inger pazitor, indiferent de rasa, cultura sau religia de care apartine. Chiar si persoanele care spun ca sunt atee, materialiste convinse sau cele care refuza sa creada intr-o alta dimensiune decat cea terestra, au un inger personal.

ingerul nostru personal ne fereşte de pericolele care ne pandesc fara ca noi macar sa le banuim ; ne indeamna sa ne deschidem catre ceea ce este bun si sa evitam raul ; are sarcina de a transmite mai departe rugaciunile noastre si intervine neobosit pentru ca noi sa primim intotdeauna dragostea divina.

Ingerii sunt capabili de o intelegere profunda, ei cunoscand bine strafundurile sufletului uman si, in marea lor intelepciune, privesc si accepta slabiciunile noastre ca pe niste obstacole inevitabile pe parcursul existentei omenesti. Prin urmare, nu trebuie sa ne simtim stanjeniti fata de ei pentru toate imperfectiunile noastre pe care ni le-am “expune” intr-un dialog sincer cu ei, caci ingerii ne cunosc infinit mai bine decat ne cunoastem noi insine.

Cand ne simtim cuprinsi de tensiuni si nelinisti, sa avem incredere in sfaturile binefacatoare ale ingerilor. Dimineata, inainte de a fi absorbiti de vartejul activitatilor cotidiene si seara, cand oboseala ne copleseste si ne simtim goi, putem sa ne adresam ingerului pazitor si sa-l rugam sa ne ajute sa redam sufletului nostru pacea si seninatatea, scrie efemeride.

Ingerii pot face multe pentru noi. Este suficient sa le invocam ajutorul si pentru asta va poate fi de folos sa stiti numele ingerului vostru  pazitor.

Pentru cei nascuti:

Duminica  ingerul pazitor este arhanghelul Mihail, chakra corespondenta este chakra 1 iar piatra protectoare este ochiul de tigru sau hematitul.

Luni  ingerul pazitor este  arhanghelul Gabriel , chakra corespondenta este chakra 2 iar piatra protectoare este citrinul , carneolul sau topazul auriu.

Marti  ingerul pazitor este arhanghelul Camael , chakra corespondenta este chakra 3 iar piatra protectoare este piatra soarelui, chihlimbarul sau citrinul galben.

Miercuri  ingerul pazitor este arhanghelul Rafael , chakra corespondenta este chakra 4 iar piatra protectoare este aventurinul , cuartul roz sau smaraldul.

Joi  ingerul pazitor este arhanghelul Metatron , chakra corespondenta este chakra 5 iar piatra protectoare este lapis lazuli, turcoaza sau acvamarinul.

Vineri  ingerul pazitor este arhanghelul Uriel , chakra corespondenta este chakra 6 iar piatra protectoare este ametistul , fluoritul sau azuritul.

Sambata  ingerul pazitor este arhanghelul Cassiel , chakra corespondenta este chakra 7 iar piatra protectoare este cuartul de stanca sau diamantul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentNutritionistul Mihaela Bilic: „Nu avem ce sa facem cu excesul de calorii. Decat grasime! Nu suntem construiti sa mancam in fiecare zi!!
Articolul următorCum afli daca produsele din carne sunt cancerigene! Vezi care dintre E-uri provoaca fiori!