Cap Limpede

Dezvoltare Personala

Cinci pasi simpli pentru a-ti corecta greselile pe care le faci in casnicie

ITI VORBESTI SOTUL DE RAU FAMILIEI SI PRIETENILOR TAI

vorbit de rau

Daca intotdeauna iti vorbesti sotul de rau familiei si prietenilor sa nu fii surprinsa daca nu le va placea de el. La urma urmei, si-au facut o parere despre el in functie de tine. Deci sa nu fii surprinsa daca iti vor spune sa il parasesti pentru ca ei tin la tine si iti vor binele.

SFAT: Nu iti vorbi de rau sotul niciodata. Sunteti o echipa, iar coechipierii nu fac niciodata asta. Exista o diferenta in a merge la un confident de incredere caruia sa ii impartasiti anumite ingrijorari si alta sa iti vorbesti sotul de rau.

Pagini: 1 2 3 4 5

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-80347").on("click", function(){ $(".com-click-id-80347").show(); $(".disqus-thread-80347").show(); $(".com-but-80347").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});