Cap Limpede

Dezvoltare Personala

Cinci pasi simpli pentru a-ti corecta greselile pe care le faci in casnicie

AI INCREDERE IN SEXUL OPUS

incredere

Nu spun sa nu ai prieteni si confidenti de sex opus, dar cu siguranta trebuie sa iti protejezi inima si mintea impotriva atractiilor emotionale care pot ajunge la cele fizice. Trebuie sa aveti discernamant atunci cand alegi pe cineva cu care sa discuti despre casatorie. Uneori ceea ce incepe inocent poate ajunge pe o cale de distrugere.

SFAT: Daca ai nevoie de cineva in care sa ai incredere incepe cu prietenii si familia care iti sustin casatoria. Iar daca acest lucru nu este posibil atunci gasiti un mentor la o biserica sau un profesionist in astfel de cazuri.

Pagini: 1 2 3 4 5

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-80347").on("click", function(){ $(".com-click-id-80347").show(); $(".disqus-thread-80347").show(); $(".com-but-80347").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});