Acasă Sanatate UIMITOR! HIV/SIDA poate fi vindecata in doar DOUA LUNI! Afla cum este...

UIMITOR! HIV/SIDA poate fi vindecata in doar DOUA LUNI! Afla cum este posibil…

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un profesor care realizeaza terapii antivirale a produs un medicament special pentru tratarea HIV/SIDA. In ciuda indoielilor cu privire la autenticitatea concluziilor sale, profesorul Maduike Ezeibe de la Universitatea de Agricultura Umudike (MOUAU) din Statul Abia a insistat ca terapia sa pentru a vindeca persoanele infectate cu HIV este reala si functionala. 

Descoperirea medicamentului, spune Ezeibe, a fost o descoperire stiintifica importanta in cautarea unui leac pentru pandemia mondiala. El a spus ca, dupa 19 ani de munca grea, a fost capabil sa il descopere, iar cercetarea sa a fost, in cele din urma, publicata in British Journal of Medicine & Medical Research.

Maduike Ezeibe

Profesorul de Medicina Veterinara, care a obtinut prima sa diploma la aceeasi disciplina din cadrul Universitatii din Nigeria Nsukka in 1986, este masterand in Medicina Rumegatoarelor si doctorand in Medicina Canina, toate un UNN, a declarat ca s-a mutat in MOUAU din cauza lipsei concediului.

Potrivit acestuia, cercetarea sa in tratamentul cunoscuta sub numele de „Antivirt” (Terapie Antivirala) dateaza din 1994 cand a acceptat provocarea de a fi parte a solutiei globale pentru HIV/SIDA care face prapad in lume. Munca sa a fost publicata de revista americana de medicina cunoscuta sub numele de „Sanatate”. Ezeibe a declarat ca a decis sa isi faca publice cercetarile pentru a le dovedi tuturor celor care s-au indoit de faptul ca un om negru ar putea dezvolta un tratament pentru HIV/ SIDA ca au gandit gresit.

Mai mult, experimentul a ramas autentic si verificabil in orice colt al lumii. Potrivit lui Ezeibe, in realizarea medicamentului s-au folosit doua minerale esentiale: silicatul de aluminiu (caolin) si silicatul de magneziu. Acestea se gasesc in cantitati uriase in Umuahia si in diferite parti din Abia. Acest lucru, spune el, face medicamentul mai ieftin si mai accesibil decat cel vechi.

In plus, el sustine ca e nevoie de consumul medicamentului timp de 2-3 luni pentru vindecarea pacientului de HIV/SIDA.

Sursa: Celebtricity

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos