In luna aprilie, volumul Hotul de carti, scris de Markus Zukas, revine in top 15 vanzari de carte pe locul intai. Astfel, impresionanta poveste a personajului Liesel Meminger capteaza in continuare atentia cititorilor, fiind una dintre cele mai cumparate carti ale acestui an.

In cadrul aceluiasi top, Alice Munro cu scrierea Prea multa fericire este pe locul doi, iar pozitia a treia este ocupata de primul volum al povestii Cincizeci de umbre ale lui Grey scrisa de autoarea britanica E.L. James.

“O veste imbucuratoare pentru noi este cresterea interesului pentru scrierile autorilor romani. Indiferent de metoda preferata, carte sau e-book, tinem cont de cerintele cititorilor astfel incat sa le oferim cat mai multe dintre titlurile pe care vor sa le citeasca”, spune Dan Vidrascu, CEO elefant.ro.

top cartiTot in aprilie, in topul autorilor romani, cartea Ce ne spunem cand nu ne vorbim a lui Chris Simion este preferata cititorilor de literatura autohtona. In acelasi timp, volumul Femeile vin de pe Venus, scrisa de cunoscuta jurnalista Simona Tache urca in clasamentul celor mai vandute carti ale unor autori romani, direct pe locul al treilea.

La achizitiile de e-Books, intamplarile descrise de Adrian Telespan in volumul Cimitirul sunt in continuare cele mai atractive pentru cititori. Pe urmatoarele pozitii s-au clasat autori precum Francis Scott Fitzgerald si Veronica Roth, cu Povestiri cu Basil si Josephine, respectiv cu primul volum al cartii Divergent. top2

In prezent, mall-ul online elefant.ro are cea mai mare oferta online de carte tiparita si eBooks din Romania, comercializand peste 100.000 de titluri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.