Acasă Stirile zilei CFR e campioana României!

CFR e campioana României!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Liga 1 la fotbal și-a stabilit campioana. Victorioasă (3-2) în această seară, în derby-ul Clujului, cu Universitatea, CFR și-a asigurat titlul. Condusă cu 2-0, echipa lui Ioan Andone a revenit după eliminarea lui Adrian Cristea, cel de-al treilea gol fiind înscris printr-un penalty în minutul 89.

Cei doi jucători din cauza cărora s-a întrerupt acum 10 zile meciul dintre „U” şi CFR, Mircea Bornescu şi Ricardo Cadu, şi-au ispăşit etapele de suspendare şi aseară au fost titulari. Aceştia au vrut să dea dovadă de fair-play şi şi-au dat mâna.

Tot staff-ul tehnic şi administrativ al Stelei a fost aseară prezent pe Cluj Arena pentru a ţine pumnii lui „U”.

Şi la această partidă au fost incidente. O petardă aruncată de fanii gazdelor a lovit un steward care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Totuşi, meciul n-a mai fost la fel de tensionat ca primul.

Pentru rejucare, FRF n-a mai ales un arbitru român, ci a mers pe mâna unei brigăzi din Croaţia, cu Ante Vucemilovici la centru.

Cele două goluri de aseară au fost primele ale lui Marian Cristescu pentru „U” Cluj.

Adrian Cristea a luat stupid două cartonaşe galbene şi şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică din minutul 49.

Gabi Mureşan a înscris golul revenirii din lovitura liberă de la 35 de metri, bătută imediat după eliminarea lui Cristea.

Sogou a egalat la 2, iar Cadu, eroul negativ de acum 10 zile, a înscris golul pentru campionat învingându-l dintr-un penalty uşor acordat pe „duşmanul” său Bornescu, în penultimul minut de joc.