Acasă Stirile zilei Finala Ligii Campionilor 2012: Bayern Munchen si Chelsea Londra – avancronica!

Finala Ligii Campionilor 2012: Bayern Munchen si Chelsea Londra – avancronica!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ediţia de anul acesta a Ligii Campionilor ne oferă o finală neaşteptată. Câteva ore ne mai despart de finala Ligii Campionilor 2012, de pe Allianz Arena, în care se vor înfrunta Bayern Munchen şi Chelsea Londra.

Încă de la startul sezonului, printre favoritele la marea finală se numărau Barcelona, Real Madrid, Manchester United sau AC Milan. Englezilor nu le-a mers prea bine însă, ei părăsind competiţia încă din faza grupelor. Milanezii s-au descurcat ceva mai bine, ajungând până în sferturi, unde au fost eliminaţi de Barcelona. Cele două formaţii spaniole au ajuns până în semifinale. Lumea deja vedea cum se conturează o finală grandioasă între Real şi Barca. Ar fi fost un El Clasico la cel mai înalt nivel. Nu a fost să fie însă, Bayern şi Chelsea fiind mai determinate să joace marea finală. Rămâne de văzut dacă va fi o finală spectaculoasă sau dacă fotbalul va fi păcălit.

Trofeul Champions League aşteaptă să fie aşezat într-o vitrină. Să fie al 5-lea pentru Bayern sau primul pentru Chelsea?