Acasă Life Dezvoltare Personala Cele zece semne clare ale oamenilor care nu sunt pregatiti pentru o...

Cele zece semne clare ale oamenilor care nu sunt pregatiti pentru o relatie reala!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Sa recunoastem, cu totii vrem ceva dintr-o relatie. Cu toate acestea, unii doresc doar ceva casual si care sa presupuna mai putin angajament comparativ cu ceea ce ar putea reprezenta asteptarile generale. Este foarte important sa identificam anumite semne care ar putea insemna ca cealalta persoana nu doreste mai mult dintr-o relatie decat ceea ce este considerat a fi casual. O asemenea claritate te poate ajuta sa eviti dezamagirea de la sfarsit.

#1. Nu exista progres in ceea ce priveste relatia

O relatie este ca o planta. Trebuie cultivata ca sa creasca. O astfel de evolutie este ceea ce va conduce la soliditate si certitudine. Cu toate acestea, daca o persoana nu vede o relatie ca fiind progresiva sau ca pe ceva ce trebuie sa se dezvolte si nu doreste sa puna energia in propulsarea unei relatii spre maturitate, este evident ca persoana nu este pregatita pentru ceva real.

#2. Prefera sa ia mai degraba decat sa dea

Ei sunt intotdeauna in cautarea a ceva si asta ar putea fi reprezentat de ceea ce ar putea beneficia sau lua dintr-o relatie, mai degraba decat sa ofere. Ei chiar nu doresc sa faca sacrificii care sa-i faca mai implicati in relatia respectiva. A oferi ceva unei relatii nu este ceva grozav pentru ei in timp ce a primi ii face sa simta ca au control.

#3. Ei nu au un istoric de relatii bune

Lasa-i sa se uite in oglida si sa-ti spuna ce vad. Sansele sunt ca iti vor spune ca au trecut printr-o multime de relatii casual incat nu pot defini si nu-ti pot spune ce inseamna o relatie reala. Daca in ceea ce au fost implicati in trecut a fost intamplator sau nu, acestia nu au pus prea multa energie in trecut pentru a face o relatie de succes.

#4. Sunt evazivi

Fie in conversatii, fie in actiunile prin care semnaleaza ca sunt dispusi sa faca parte dintr-o relatie reala, acestia vor fi evazivi. Ei vor parea vagi despre ceea ce doresc cu adevarat dintr-o relatie. Cu adevarat, acestia nu au o claritate cu privire la ceea ce doresc si fiind evazivi tin la distanta un asemenea angajament.

#5. Au fost raniti de atatea ori

Acesta este un steag rosu. Ranile o fac pe aceasta persoana sa stea departe de un angajament deoarece este foarte dificil sa treci din nou prin aceasi durere de a investi emotii si de a pierde totul la sfarsitul zilei. Prefera sa stea sa se joace in siguranta si sa stea departe de ceva real.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos