Cele zece adevaruri neplacute care te vor ajuta sa iti schimbi radical viata! | Cap Limpede

Cele zece adevaruri neplacute care te vor ajuta sa iti schimbi radical viata!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

In jocul vietii uneori ai impresia ca te afli de partea cealalta a lucrurilor. Nu esti singurul.  Viata este o calatorie presarata de suisuri si de coborasuri. In momentele dificile din viata ta ai nevoie de sustinere din partea celor din jurul tau. De cele mai multe ori suntem prea orgoliosi sa le cerem ajutorul, de aceea va oferim acest articol. Iata zece adevaruri dureroase care o sa te ajute sa te dezvolti, potrivit celor de la lifehack.org:

10. Si oamenii buni au parte de situatii neplacute

tycv

Suferinta face parte din viata noastra. Dar partea buna, pe care trebuie sa o privim, este faptul ca suferinta ne face sa devenim persoane mai puternice. Este destul de dificil sa intelegem precis cum functioneaza lumea din jurul nostru si vedem in fiecare zi dovezi care ne fac sa ne indoim de viitorul omenirii. Cum alegi sa vezi lumea din jurul tau ramane la latitudinea ta. Aminteste-ti ca adevarul, indiferent cat de dureros este, o sa te elibereze.

 

 

 

Loading...

 

Cele zece adevaruri neplacute care te vor ajuta sa iti schimbi radical viata! was last modified: septembrie 29th, 2017 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close