Stiai ca unele dintre cele mai comune conditii oculare pot fi prevenite? In afara dietei sanatoase si unei examinari regulate a ochilor, utilizarea remediilor naturale asigura sanatatea oculara. Nu astepta pana cand starea ochilor se inrautateste. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta unele dintre cele mai benefice optiuni pentru sanatatea vederii:

1. Afin

Beneficiile uimitoare ale afinelor au fost descoperite in timpul celui de-al doilea razboi mondial, cand pilotii britanici de vanatoare au observat modul in care vederea lor nocturna s-a imbunatatit dupa ce au mancat in mod regulat gem de afine.

Afinele sunt o sursa foarte importanta de antocianozide. Acestea sunt un tip de antioxidanti care ofera culoarea albastra. Antocianozidele neutralizeaza stresul oxidativ si repara celulele oculare deteriorate. Acest nutrient scade riscul de cataracta si de leziuni ale retinei. Conform unui studiu realizat de Universitatea din Maryland Medical Center, afinul imbunatateste vederea in timpul noptii si inverseaza efectele afectarii retinei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.