Acasă Life Dezvoltare Personala Cele sase invataturi care te pot face alt om! Pasii prin care...

Cele sase invataturi care te pot face alt om! Pasii prin care toata lumea va gravita in jurul tau!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

“Iubeste cine esti si imbratiseaza cine esti. Iubeste-te. Cand te iubesti pe tine insuti, oamenii pot sa te inteleaga: pot vedea increderea, pot vedea stima de sine si, desigur, oamenii graviteaza in jurul tau.” – Lilly Singh

Toata lumea are nevoie de un impuls din cand in cand. Pe cat de mult ne-ar placea sa credem ca stima noastra de sine este in regula, ea intotdeauna ne ajuta sa oferim mici stimulente si mementouri. Daca descoperi ca viata ta zilnica ar putea folosi putina stima de sine, nu te teme niciodata. Fara umbra de indoiala, nu esti singurul!

“Recunoasterea valorii interioare si iubirea sinelui imperfec, ofera fundatia sigura pentru crestere. Cu aceasta securitate unul este liber sa se dezvolte cu placere, nu afectat de teama de esec – pentru ca esecul nu-ti schimba valoarea de baza.”, spune autorul Glenn R. Schiraldi, un specialist in domeniul stimei de sine.

Daca esti in cautarea unor trucuri care sa te ajute sa-ti stimulezi stima de sine ori de cate ori ai nevoie, nu mai cauta. Vei fi capabil sa-ti obtii propria stima de sine in cel mai scurt timp.

Acestea sunt cateva sfaturi care te vor ajuta sa te simti mandru pentru locul in care te simti in acest moment:

1. Priveste-ti viata in mod obiectiv

Daca lucrurile nu merg atat de bine, fa un pas inapoi. Este chiar atat de rau? Nu-ti face niciun bine sa-ti compari suferinta cu cea a altei persoane, dar sa faci un pas inapoi si sa incerci sa-ti privesti in mod obiectiv viata si situatia ta te poate ajuta sa nu te mai simti atat de rau. La urma urmei, lucrurile nu sunt atat de rele pe cat ar parea la inceput. De indata ce vei vedea acest lucru, stima de sine va reveni usor.

2. Admira realizarile din trecut

Cand simti ca stima de sine se afla in scadere, nu uita sa privesti inapoi la toate lucrurile pe care le-ai realizat. Uite-te unde ai fost acum doi ani, fata de locul in care te afli in acest moment. Uite-te inapoi la toate premiile scolare, la realizarile tale, la progresul locurilor de munca sau la etapele relationare. Orice iti poate aminti cat de departe ai ajuns! Te va face sa te simti mult mai bine.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos