Acasă Life Dezvoltare Personala Cele sapte tipuri de oameni carora nu trebuie sa le spui niciodata...

Cele sapte tipuri de oameni carora nu trebuie sa le spui niciodata secretele!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Oamenii ar trebui sa aiba incredere in propriul instinct, mai ales atunci cand vine vorba de increderea acordata celor din jur. Acestea fiind spuse, sa vedem care sunt cele 7 persoane in care nu trebuie sa ai incredere:

Barfitorul

Prima persoana de pe lista este barfitorul. Din fericire, acesta este usor de identificat, deoarece nu se poate controla. Spune-i in fata ca preferi sa nu discuti despre nimeni, care nu este de fata.

Prietenul fezabil

Acesta este cel mai greu tip de depistat. El se comporta asemeni unui adevarat conducator si, te jigneste cu zambetul pe fata. Nu uita totusi ca nu prea te poti baza pe el in situatii limita.

Judecatorul

Acest prieten nu se va bucura niciodata pentru binele tau, insa ori de cate ori are ocazia te critica si iti spune cum ar rezolva el problema.

Cel care isi doreste sa urce in clasa sociala

Acest tip poate fi usor de observat, caci se foloseste de orice tertip pentru a urca pe scara sociala. Arata intotdeauna bine, are un vocabular curat si nu se va sfii sa te foloseasca drept praf de tun.

Cel care promite mereu

El are intentii bune si, iti promite vrute si nevrute, doar pentru a se asigura ca ramai in viata lui, insa de cele mai multe ori nu se tine de promisiune.

Cel care nu are intentii bune

De acesta trebuie sa fugi mancand pamantul. Te va sabota si se va asigura ca nu vei avea niciodata succes, deoarece nu accepta ca altul sa fie mai bun decat el.

Competitorul

Poate fi un om iritant, deoarece orice activitate ati face-o impreuna, o va asimila ca fiind o competitie. Este important sa iti alegi cu grija oamenii din viata ta, altfel vei avea de suferit, iar noi nu ne dorim asta pentru tine.

Sursa: Secretele

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos