Acasă Life Dezvoltare Personala Cele opt indicii care ti-ar putea semnala ca esti ales pentru ceva...

Cele opt indicii care ti-ar putea semnala ca esti ales pentru ceva maret pe Pamant

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

“Esti aici pentru a permite scopului divin al universului sa se manifeste. Asta arata cat de important esti!” – Eckhart Tolle

Ai avut momente cand stiai pur si simplu ce trebuie sa faci sau esti foarte inspirat? Sunt doar cateva dintre lucrurile care iti arata ca esti ales pentru ceva maret pe acest Pamant. Vezi toate semnele care iti arata acest lucru si afla ce anume te face important. 

MUNCESTI PENTRU ALTE PERSOANE

Te-ai nascut lider si stii asta. Sau poate inca nu stii. Dar in orice caz, nu faci lucruri care sa produca mari schimbari. Simti ca lucrezi mai mult pentru altii. Vrei libertate, flexibilitate, creativitate si expansiune. In plus, simti ca nu esti realizat complet in acest ritm. Stii ca viziunea ta valoreaza mult mai mult si ca doar punand-o in aplicare asa cum vrei vei fi pe deplin multumit.

AI TENDINTA DE A LASA LUCRURILE DEOPARTE PANA CAND ESTI CU ADEVARAT INSPIRAT

Te autonumesti sabotorul. Dar exista ceva in sinea ta care vrea sa saboteze amanarea in momentele cheie ceea ce inseamna ca esti insemnat pentru ceva maret. Totodata, vor fi momente cand te gandesti ca trebuie sa termini ceva pentru a ajunge din punctul A in B. Dar ce se intampla daca inspiratia va prospera mai mult decat obligatia? Meriti sa fii capabil sa evaluezi ce anume este adevarat pentru tine in fiecare moment. Ai o frica ce te retine de la realizarea listei cu lucrurile pe care ti le-ai propus sa le faci? Sau esti doar lipsit de inspiratie? Indiferent de situatie aveti nevoie doar de incredere.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos