Acasă Multimedia Fotogalerie Cele mai usoare zece moduri prin care iti poti ridica nivelul constiintei...

Cele mai usoare zece moduri prin care iti poti ridica nivelul constiintei chiar de azi!!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Pentru a-ti dezvolta nivelul constiintei in primul rand ai nevoie de… constiinta, dar nu este nevoie sa te ingrijorezi pentru ca deja ai samanta constiintei in interiorul tau. Gandeste-te la ea ca la un foc. Tu ai o mica flacara pe care vrei sa o transformi intr-un foc urias. Intrebarea este: cum putem face acest lucru? Iar raspunsul este simpul: adaugand carburant. Urmatoarea lista este o reprezentare in plan spiritual a metaforei de mai devreme, a carburantului. Iata zece modalitati prin care iti poti creste nivelul cosntiintei.

 

10. Intentia

Intentia de a-ti dezvolta constiinta este foarte importanta si este primordiala. Ceea ce este si mai interesant este faptul ca, simpla intentie de a-ti dezvolta constiinta te ajuta sa ti-o dezvolti. De asemenea, intentia de a-ti micsora nivelul constiintei face ca aceasta sa scada.

Constiinta umana poseda capacitatea de a se dezvolta sau a se micsora, la fel cum noi avem posibilitatea de a ne sinucide sau de a alege sa ne dezvoltam ca persoane. In orice moment ai puterea de a alege.

Prin afirmarea sincera a dorintei de a-ti dezvolta constiinta, vei putea sa ti-o dezvolti. De asemenea, esti liber in orice moment sa alegi sa-ti micsorezi nivelul de constiinta prin alegerile pe care le faci.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos