Acasă Multimedia Fotogalerie Cele mai usoare zece moduri in care poti iesi din starea de...

Cele mai usoare zece moduri in care poti iesi din starea de anxietate!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cu totii avem momente in relatii care creaza anxietate. Acest sentiment in special, it poate diminua calitatea vietii pe care o traiesti. Iata zece moduri prin care poti reduce acest sentiment inconfortabil numit anxietate, potrivit celor de la bartongoldsmith.com:

10.

smw-negativity-in-the-workplace

Curajul nu reprezinta absenta fricii, ci actionarea in prezenta acesteia. Atunci cand iti infrunti fricile, chiar daca o faci cu pasi marunti, reprezinta un lucru mult mai pozitiv decat inactiunea. Daca ai nevoie de un alt motiv, alege-ti o actiune prin care poti ajuta pe cineva.

 

9.

anxiety_2626540b

Daca stirile iti cauzeaza stari negative, opreste televizorul. Lumea o sa continue sa functioneze, indiferent daca te uiti sau nu la televizor. Limiteaza-ti timpul petrecut in fata televizorului si nu te uita la nimic ce poate fi considerat negativ cu o ora inainte sa te culci.

 

8.

gad2

Opusul fricii este credinta. Atunci cand esti cuprins de o stare de anxietate, o foarte buna modalitate de a trece dincolo de aceasta stare este reprezentata de gasirea credintei interioare. Credinta ca lucrurile vor deveni pozitive, uneori, este tot ce este necesar pentru a le face sa devina astfel. Nu trebuie niciodata sa subestimezi puterea rugaciunilor pozitive si ale vizualizarilor, daca pot trata cancerul mai mult ca sigur iti pot reduce starile de anxietate.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos