Cu totii avem momente in relatii care creaza anxietate. Acest sentiment in special, it poate diminua calitatea vietii pe care o traiesti. Iata zece moduri prin care poti reduce acest sentiment inconfortabil numit anxietate, potrivit celor de la bartongoldsmith.com:

10.

smw-negativity-in-the-workplace

Curajul nu reprezinta absenta fricii, ci actionarea in prezenta acesteia. Atunci cand iti infrunti fricile, chiar daca o faci cu pasi marunti, reprezinta un lucru mult mai pozitiv decat inactiunea. Daca ai nevoie de un alt motiv, alege-ti o actiune prin care poti ajuta pe cineva.

 

9.

anxiety_2626540b

Daca stirile iti cauzeaza stari negative, opreste televizorul. Lumea o sa continue sa functioneze, indiferent daca te uiti sau nu la televizor. Limiteaza-ti timpul petrecut in fata televizorului si nu te uita la nimic ce poate fi considerat negativ cu o ora inainte sa te culci.

 

8.

gad2

Opusul fricii este credinta. Atunci cand esti cuprins de o stare de anxietate, o foarte buna modalitate de a trece dincolo de aceasta stare este reprezentata de gasirea credintei interioare. Credinta ca lucrurile vor deveni pozitive, uneori, este tot ce este necesar pentru a le face sa devina astfel. Nu trebuie niciodata sa subestimezi puterea rugaciunilor pozitive si ale vizualizarilor, daca pot trata cancerul mai mult ca sigur iti pot reduce starile de anxietate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.