Acasă Sanatate Cele mai simple 11 sfaturi care te pot ajuta sa-ti decalcifici glanda...

Cele mai simple 11 sfaturi care te pot ajuta sa-ti decalcifici glanda pineala

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Glanda pineala, sau cea de a treia chakra, este raspunzatoare de producerea anumitor substante chimice si hormoni. Acestia sunt la randul lor raspunzatori de fericirea, euforia, somnul, comportamentul civilizat si nu in ultimul rand de echilibrul emotional. Foarte multe studii au demonstrat si continua sa faca lumina in acest domeniu si sa ne arate importanta pe care aceasta mica glanda o are in viata noastra de zi cu zi. Atunci cand vei incepe sa lucrezi cu cea de a treia chakra, vei incepe sa vezi realitatea pentru ceea ce este, spre deosebire de ceea ce ai fost programat sa crezi.

Lista de mai jos nu este conceputa a fi urmata intr-o ordine anume. Ideal ar fi sa alegi cateva dintre optiunile prezentate si sa le incerci o perioada de timp. De asemenea, este important sa-ti amintesti ca practica si rabdarea sunt elemente cheie in acest proces de dezvoltare spirituala.

1. Redu sau elimina carnea din alimentatie. Carnea, in special tipurile de carne grele, precum vita si porcul sunt foarte acide. Echilibrul PH-ului organismului are o legatura directa cu functionarea acestei glande.

2. Bea apa alcalina sau apa distilata imbogatita cu minerale. Apa alcalina este electrizanta, iar apa distilata elimina toxinele si metalele grele din organism.

3. Evita fluorul. Fluorul este toxic pentru organismul uman. Prepara-ti propria ta pasta de dinti sau cauta sa cumperi un tip de pasta de dinti care nu contine fluor.

4. Practica Sun-gazing (Priveste soarele). Hranindu-te cu energia soarelui, la apus sau la rasarit poti stimula intr-un mod foarte eficient decalcifierea glandei pineale. Glanda pineala este un cristal si reactioneaza remarcabil la lumina soarelui. Poti practica sun-gazing in fiecare zi tip de cateva zeci de secunde.

Citeste mai mult in pagina urmatoare>>>>>  

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos