Acasă Sanatate Cele mai sanatoase alimente pentru tratamentul natural al depresiei

Cele mai sanatoase alimente pentru tratamentul natural al depresiei

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Depresia are efecte asupra sanatatii fizice, la fel cum are asupra sanatati mentale, asa ca tratamentul acesteia trebuie sa vizeze recapatarea starii bune de sanatate generala.

Urmatoarele 8 bauturi si alimente va pot ajuta foarte mult la tratamentul acestei boli:

1. Afinele

Afinele au proprietati antioxidante puternice care reduc stresul oxidativ, care este principala caracteristica a acestei boli. Ele sustin, de asemenea, cresterea celulelor, aceasta fiind o modalitate de a trata depresia.

2. Bananele

Aceste fructe sunt bogate in triptofan, care este transformat in 5-HTP de catre creier. Ulterior, 5-HTP este transformat in neurotransmitatori pozitivi, cum ar fi serotonina si metalonina. In plus, bananele sunt, de asemenea, bogate in potasiu si magneziu, deci asigurati-va ca mancati zilnic o banana.

3. Migdale

Magneziul este un remediu miraculos in tratamentul migrenelor si depresiei si aproximativ 100 mg de migdale contin aproximativ 268 mg de magneziu.

Acest lucru a fost confirmat de un studiu din 1968, care a aratat ca nivelurile adecvate de magneziu reduc cazurile de depresie, iritabilitate si depresie.

Ar trebui sa consumi o mana de migdale zilnic si se estimeaza ca femeile si barbatii cu varste intre 19 si 30 de ani au nevoie de 310 mg si respectiv 400 mg de magneziu, in timp ce barbatii trecuti de 30 de ani au nevoie de 420 mg, iar femeile de 320 mg.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos